hola

La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha iniciat una campanya d’inspecció amb l’objectiu de valorar les condicions higienico-sanitàries i les mesures que han implantat els establiments minoristes d’alimentació per fer front a la Covid19. El departament municipal ha informat que es tracta de la major campanya que s’ha fet fins ara i que com a mínim durant els propers tres mesos es realitzaran un mínim de 150 inspeccions en bars, restaurants, carnisseries, peixateries, pastisseries, grans supermercats, Mercat Municipal i mercat setmanal.

Les inspeccions es centraran en quatre apartats. El primer, en higiene i manipulació: neteja i manteniment, vestimenta, acreditació de formació del personal en el sector alimentari. El segon, en estructures i equipaments com equips de fred o armaris calents. El tercer, en autocontrols: control aigua potable, control de plagues, control proveïdors i registres. I el quart, i últim, en la prevenció i control de la Covid-19.

Algunes de les visites serà de comprovació de subsanació de les deficiències trobades en l’última inspecció realitzada en l’establiment i altres es realitzaran en establiments que encara no han estat inspeccionats. Un cop feta la revisió es donen uns terminis per portar a terme les mesures correctores. Durant la campanya també és posarà a disposició dels titular dels establiments la guia de la Diputació de bones pràctiques i reforç de les mesures d’higiene i manipulació per al sector minorista d’alimentació comercial en situació de pandèmia del virus SARS-CoV-2.

La Regidoria de Salut Pública informa que per qualsevol aclariment els responsables o titulars dels establiments poden comunicar-se amb el departament municipal a través de l’adreça de correu electrònic spublica@staperpetua.cat.

Durant la fase 2 de la desescalada els inspectors també comprovaran que es compleixi la normativa de terrasses i de l’interior dels bars.


Foto: Els inspectors també comprobaran que es respecti la normativa de terrasses de bar / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Punt Jove compta amb un nou assessor i manté obert els serveis
25 Nov 2020 14:50 - RedaccióEl Punt Jove compta amb un nou assessor i manté obert els serveis

El Punt Jove compta amb un nou assessor juvenil. Es tracta del perpetuenc Nil Altayó qui s’encarrega [ ... ]

L’Hospital de Mollet redueix el nombre de persones ingressades amb Covid19
25 Nov 2020 15:22 - RedaccióL’Hospital de Mollet redueix el nombre de persones ingressades amb Covid19

L’Hospital de Mollet manté la desescalada de forma prudent i continguda. Actualment hi ha 36 persones [ ... ]

Solidaritat presenta l'exposició ' Més enllà dels tatuatges. Les Maras al Salvador, Hondures i Guatemala'
25 Nov 2020 11:26 - RedaccióSolidaritat presenta l'exposició ' Més enllà dels tatuatges. Les Maras al Salvador, Hondures i Guatemala'

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ofereix fins al 17 de desembre l'exposició [ ... ]