hola

L'ongd Asperpol ha dut a terme una intervenció urgent al poblat de Gàmbia on l'any 2019 va executar un projecte solidari de millora de les escoles de la localitat. La pandèmia mundial provocada per la Covid-19 també ha afectat a l'Àfrica i el confinament ha provocat problemes de subministrament d'aliments bàsics a zones allunyades com és el cas de Jarra Sukuta, segons han explicat des d'Asperpol.

Vista la situació, Asperpol va endegar el 13 de maig a través de les seves xarxes socials una campanya de donatius que va titular Grano a grano. L'objectiu, segons ha recordat la presidenta d'Asperpol, Aurora Merchán, era aconseguir 600 euros per poder comprar aliments bàsics.

Merchán ha explicat que cinc dies després la recaptació era de 1.535 euros. La presidenta d'Asperpol ha agraït les aportacions rebudes i ha destacat els 445 euros aportats per les treballadores del Pa artesà del Vallès.

Aquests diners es van poder enviar a l'equip d'Asperpol a Gàmbia que va adquirir més de quatre tones d'aliments bàsics, arròs, patates i cebes i pastilles de sabó per ajudar en la prevenció contra el coronavirus. Aurora Merchán ha afirmat que el 27 de maig es va fer l'entrega dels aliments.

La presidenta d'Asperpol s'ha mostrat molt orgullosa de les donacions aconseguides i de l'equip a Gàmbia i ha explicat que cada dia reben missatges d'agraïment des de Jarra Sukuta.

La pandèmia de la Covid-19 també ha afectat poblacions relacionades amb Santa Perpètua gràcies a projectes solidàries com Jarra Sukuta, a Gàmbia. Asperpol ha fet aquest mes de maig una intervenció alimentària d'urgència en la qual ha pogut aportar més de quatre tones d'aliments gràcies a donatius solidaris fets des d'aquí.


Foto: Els diners s'han destinat a l'adquisició d'aliments per a Gàmbia / Asperpol 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Punt Jove compta amb un nou assessor i manté obert els serveis
25 Nov 2020 14:50 - RedaccióEl Punt Jove compta amb un nou assessor i manté obert els serveis

El Punt Jove compta amb un nou assessor juvenil. Es tracta del perpetuenc Nil Altayó qui s’encarrega [ ... ]

L’Hospital de Mollet redueix el nombre de persones ingressades amb Covid19
25 Nov 2020 15:22 - RedaccióL’Hospital de Mollet redueix el nombre de persones ingressades amb Covid19

L’Hospital de Mollet manté la desescalada de forma prudent i continguda. Actualment hi ha 36 persones [ ... ]

Solidaritat presenta l'exposició ' Més enllà dels tatuatges. Les Maras al Salvador, Hondures i Guatemala'
25 Nov 2020 11:26 - RedaccióSolidaritat presenta l'exposició ' Més enllà dels tatuatges. Les Maras al Salvador, Hondures i Guatemala'

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ofereix fins al 17 de desembre l'exposició [ ... ]