hola

Els 30 anys de la Xarxa de Centres Cívics ja tenen una imatge escollida gràcies a les persones que van participar a l’enquesta feta a través de la pàgina de facebook dels equipaments socioculturals @CivicsSPM. El logo escollit dels tres proposats per l’artista local Danilo Motta és el que té un disseny més dels anys 80 del segle XX on en el dígit 3 apareixen els colors dels diversos centres cívics i al dígit 0 la paraula anys.

L’enquesta virtual va ser visitada per més de 240 persones i es van registrar 77 vots vàlids. La decisió ha estat molt ajustada ja que la imatge guanyadora va obtenir 29 vots i les altres dues propostes 24 cadascuna.

La responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal, ha explicat que es va voler fer aquesta elecció a través de la pàgina de facebook perquè té molts seguidors i molts visitants i ha agraït la participació de la ciutadania en escollir el logo dels 30 anys.

La imatge dels 30 anys de la Xarxa de Centres Cívics s’utilitzarà per primer cop en el període de preinscripcions que començarà aquest mes de juny.
Aquesta tardor es compliran tres dècades de la posada en marxa del primer centre cívic al barri de La Creueta.

Durant aquests mesos de confinament, el facebook de la Xarxa de Centres Cívics s’ha mantingut molt actiu facilitant informació del municipi, recursos per a les famílies i els monitors de les activitats organitzades des de la Xarxa ofereixen constantment sessions obertes a la ciutadania a través de la plataforma d’activitats.

Es pot accedir a la plataforma d'activitats en línia de la Xarxa de Centres Cívics en aquest enllaç https://online.ceina.com/login/index.php i al través del facebook de la Xarxa de centres cívics amb l’usuari i contrasenya xccspm2020.


Foto: Logotip del 30 aniversari / Xarxa Centres Cívics 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Punt Jove compta amb un nou assessor i manté obert els serveis
25 Nov 2020 14:50 - RedaccióEl Punt Jove compta amb un nou assessor i manté obert els serveis

El Punt Jove compta amb un nou assessor juvenil. Es tracta del perpetuenc Nil Altayó qui s’encarrega [ ... ]

L’Hospital de Mollet redueix el nombre de persones ingressades amb Covid19
25 Nov 2020 15:22 - RedaccióL’Hospital de Mollet redueix el nombre de persones ingressades amb Covid19

L’Hospital de Mollet manté la desescalada de forma prudent i continguda. Actualment hi ha 36 persones [ ... ]

Solidaritat presenta l'exposició ' Més enllà dels tatuatges. Les Maras al Salvador, Hondures i Guatemala'
25 Nov 2020 11:26 - RedaccióSolidaritat presenta l'exposició ' Més enllà dels tatuatges. Les Maras al Salvador, Hondures i Guatemala'

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ofereix fins al 17 de desembre l'exposició [ ... ]