hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre aquest divendres 5 de juny les inscripcions per a les activitats de lleure per a infants, adolescents i joves, que substitueixen els casals d'estiu suspesos a causa de la situació sanitària originada per la Covid-19. El Consistori ha treballat ambdues propostes tenint en compte els protocols de sanitat i seguretat establerts per la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc en horari de matí i seran activitats principalment a l’aire lliure per facilitar la distància social. Les inscripcions s'han de realitzar preferiblement de manera telemàtica, però també s'ofereix la possibilitat de demanar cita prèvia per concertar el tràmit presencial, i es perllogaran fins al 15 de juny en el cas dels infants de P3 a 6è de Primària i fins al 19 d’aquest mes per a les activitats de joves, des de 6è de Primària fins a 4t d'ESO. El Consistori ha habilitat un espai web amb tota la informació i les inscripcions.

Infants

Per a la franja de P3 a sisè de Primària, les activitats de lleure seran del 29 de juny al 31 de juliol, de 8.45 h a 9 hores per fer entrades esglaonades, i fins a les 13.30 h i les 14, també per aquest motiu. El Centre d’Interès de les activitats infantils estaran adaptades a la nova situació i es dissenyaran activitats adreçades al suport i acompanyament emocional i per a l’aprenentatge i adquisició d’hàbits higiènics i autoprotecció davant la Covid19. El preu de la inscripció per a les activitats infantils de tot el període és de 175 euros mentre que si l’opció és de quatre setmanes, el preu s’estableix en 169 euros. Si l’opció triada és d’una, dues o tres setmanes el preu per setmana és de 53 euros. L’Ajuntament no oferirà servei de menjador en aquestes activitats de lleure per raons sanitàries. Les activitats es realitzaran a l’Escola La Florida, l’ Escola Els Aigüerols i l’Escola Santa Perpètua. Les inscripcions online es poden formalitzar a partir d'aquest divendres 5 de juny a través del web einacooperativa.coop mentre que les inscripcions presencials cal demanar cita prèvia al telèfon 93 574 06 81. La documentació necessària que es demana és la fotocòpia Carnet vacunes actualitzat, la fotocòpia de la targeta sanitària i el DNI pare/mare/tutor/tutora. La documentació es podrà adjuntar en el moment de la matriculació online o portar el primer dia de les activitats. Les famílies que vulguin més informació poden adreçar-se a activitats@einacooperativa.coop. 

Adolescents i joves

L’Ajuntament ha tingut també en compte els adolescents i joves des de sisè de Primària, que a part de la primera opció també es poden inscriure a aquesta proposta, i fins a quart d’ESO. Les dates d’aquestes activitats de lleure seran del 29 de juny al 24 de juliol, de 10 a 14 hores dos dies a la setmana; els dilluns i dimecres o els dimarts i dijous. Les activitats s’alternaran entre el Pavelló i un centre cívic del municipi, encara per determinar.

El preu per participar quatre setmanes serà de 67,60 mentre que per a una, dues o tres setmanes serà de 21,20 per setmana. Els grups d’activitats seran de deu joves i per això l’organització explica que, en el moment de fer la inscripció, es podrà avisar de grups de fins a cinc amics i amigues per tal de poder fer les activitats junts, sempre que així es vulgui i com a opció. Les inscripcions, però, han de ser individuals. Dins la fitxa trobaran l’opció de posar els nom i cognom de les persones amb qui volen crear el grup. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web municipal staperpetua.cat entre el 5 i el 19 de juny. De manera presencial cal demanar cita prèvia al telèfon 93 574 06 81. La documentació es podrà enviar per mail (puntjove@staperpetua.cat) o portar el primer dia d’activitats.

L’Ajuntament destaca que no s’acceptarà cap inscripció fora de la data determinada si no hi ha plaça a algun grup de convivència de tots els que s’organitzin a partir de les inscripcions en termini. De la mateixa manera, tampoc s’acceptarà cap inscripció un cop començades les activitats. Les unitats de convivència durant les activitats seran de deu infants i joves durant tot el període, i no es podrà afegir cap assistent a mig període. Les famílies han de signar una declaració de responsabilitat durant la setmana del 22 de juny.

Reduccions de quota per a famílies vulnerables

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha establert una reducció de la quota del 50 % del preu per a les famílies en les que un dels progenitors o tutors estigui en les següents situacions: Atur, ERTO total o parcial o que hagi disminuït els seus ingressos degut a l’estat d’alarma. La documentació a presentar: certificat d’atur/ERTO/ERTE o nòmines de febrer, març, abril i maig. També poden acollir-se a aquestes reduccions les persones autònomes que hagin vist disminuïts els seus ingressos degut a l’estat d’alarmai caldrà presentar l’exercici d’activitats professionals. En el moment de la inscripció es podrà marcar si s’està en aquesta situació. En aquest cas, l’Ajuntament es posarà en contacte per poder presentar la documentació.

Foto: L'Ajuntament programarà activitats de lleure adaptades a la situació originada per la Covid-19 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]