hola

El Mercat Municipal de Santa Perpètua ha reprès el seu horari comercial habitual després de les primeres setmanes amb horari reduït a causa de les mesures de prevenció per la Covid-19. L'equipament municipal torna a obrir de dilluns a dijous i dissabtes de 7 a 14 h i els divendres de 7 a 20 h ininterrompudament.

L'Associació de Concessionaris del Mercat Municipal va començar a oferir un nou servei de comandes a través de whatsapp per reduir el temps que invertia la clientela en les seves compres per tal que només hagués de fer la recollida de la comanda i durant aquest confinament, el servei s'ha ampliat amb entregues a domicili sense recàrrec. Aquests serveis continuen en funcionament.

El president de l'associació de Concessionaris del Mercat, Octavi Quero, ha informat que el Mercat torna al seu horari habitual mantenint el servei de comandes per whatsapp i el lliurament a domicili.

Quero ha explicat que les primeres setmanes de confinament van ser difícils de treball i anímicament ja que davant de la incertesa tothom es va llençar a comprar molt pel que pogués passar i va ser difícil compaginar tanta venda amb les mesures de prevenció. Octavi Quero ha explicat que a demanda de la clientela que preferia no sortir al carrer van començar a entregar les comandes a domicili un cop tancades les parades.

El president de l'associació de concessionaris creu que el temps que moltes persones han tingut de més a casa l'han invertit a cuinar i han buscat matèries de qualitat com les que ofereix el Mercat.

Foto: El Mercat Municipal aquest mes d'abril / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]