hola

La Generalitat de Catalunya ha decidit prorrogar la validesa dels títols de família nombrosa i monoparental expedits o renovats pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que o bé hagin caducat o caduquin abans dels 31 d’octubre de 2020. Aquelles que esgotin la seva validesa abans dels 31 de maig quedaran prorrogades per un any, mentre que si el període és entre l’1 de juny i el 31 d’octubre la pròrroga serà per sis mesos.

Tant en un cas com en l’altre, les famílies tenen l'obligació de sol·licitar la renovació del títol de família nombrosa o monoparental quan hagi finalitzat l'estat d'alarma provocat per la crisi del COVID-19, segons informa la Generalitat.

En el cas dels fills que durant el període de pròrroga automàtica compleixin 21 anys o més i no cursin estudis adequats a la seva edat i titulació o encaminats a obtenir un lloc de treball, o compleixin 26 anys i, en ambdós casos, no tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%, no se'ls aplicarà la pròrroga i deixaran de ser-ne beneficiaris. En el supòsit que aquest fet provoqui l'extinció del títol de família nombrosa o monoparental perquè no és aplicable a cap altra persona descendent, la pròrroga automàtica deixarà de tenir efectes i les persones beneficiàries no podran fer ús dels avantatges que ofereix el reconeixement de família nombrosa o monoparental.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]