hola

La pista poliesportiva exterior, situada a l’avinguda de Girona, ja disposa d’un camí asfaltat que la fa accessible a persones amb diversitat funcional. Els treballs de creació d’aquesta passera, que està situada perpendicular a l’avinguda de Girona i travessa el circuit d’atletisme fins a arribar a la pista poliesportiva, van finalitzar divendres 28 de febrer.

Els treballs han consistit en la millora d’un tram del paviment de sauló de la pista d’atletisme que s’ha canviat per paviment asfàltic de color sauló. L’objectiu és evitar els xaragalls que periòdicament apareixien quan plou en el tram del circuit de l’avinguda de Girona que té una forta pendent. Alhora, s’ha creat un camí nou d’accés per a persones amb diversitat funcional des de l’avinguda de Girona travessant aquest circuit ara pavimentat fins a la pista poliesportiva. Aquest nou camí també permet els esportistes accedir-hi sense embrutar-se els peus de sorra i fang. Els treballs han estat executats per l’empresa Construccions Deumal S.A., per un import d’uns 24.000 euros sense IVA.

Aquesta instal·lació esportiva va entrar en servei l’estiu passat i, actualment la fan servir per entrenaments el Club de Patinatge artístic, el Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua i l’Sport Sala. L’equipament esportiu va patir una amplia reforma amb la instal·lació d’una coberta, pavimentació, enllumenat i tancament de la pista, que es va ampliar dels 20x40 metres als 22x44 metres amb l’objectiu d’ajustar-la a les mides reglamentàries de diferents disciplines esportives que pugui acollir l’equipament.

El Servei d’Esports ha avançat que s’està treballant per completar aquesta instal·lació amb un mòdul més de vestidors que permeti programar competicions de categories a partir d’aleví.


Foto: La pista poliesportiva coberta disposa d'un camí accessible / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]