hola

Nagore Gañán, de l’Escola Santa Perpètua, ha rebut el primer premi del 29è Concurs de Dibuix de l'empresa CASSA a Santa Perpètua, i s'ha emportat una bicicleta de muntanya. Tot l’alumnat premiat ha estat de l’Escola Santa Perpètua. El segon premi, dotat amb una càmera instantània, ha estat per Júlia Duró mentre que els accèssits, dotats amb uns altaveus bluetooth, han estat per a Meritxell Carnero, Salima Knoffou i Paula Ruiz.

El Concurs de Dibuix CASSA és una de les iniciatives de conscienciació mediambiental de la companyia d'aigües de Sabadell, que gestiona el servei municipal d’aigües i que, des de fa 33 anys, es convoca en el marc del programa educatiu de la companyia d’aigües: l’EDUCASSA. En concret, el Concurs de Dibuix posa el punt i final a l’activitat El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu que CASSA ofereix a l'alumnat d’entre 10 i 14 anys. Enguany han participat a l’activitat les escoles Santa Perpètua i Tabor i l’Institut Estela Ibèrica. Més de 660 alumnes del municipi han realitzat algunes d’aquestes activitats educatives. El lliurament de premis es va realitzar ahir a la sala de Plens. L'Escola Santa Perpètua també va rebre un val de 150 euros per a material escolar. 

La guanyadora del certamen Nagore Gañán va fer un collage en el qual explica el camí de l'aigua des de i fins al mar. La nena s'ha mostrat molt contenta amb el premi obtingut.

El director de Gestió del grup CASSA, Josep Maria Manyosa, va animar a les persones assistents a l'acte a beure aigua de l'aixeta perquè passa molts controls que és més sostenible que qualsevol aigua embotellada.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar les activitats educatives que organitza CASSA i va assegurar que els infants amb els seus treballs demostren que entenen la importància de l'aigua.


Foto: Representants municipals i de Cassa amb l'alumnat premiat al concurs / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]