hola

L’Oficina Municipal d’In­formació al Consumidor (OMIC) organitza la novena edició de la Setmana del Consum coincidint amb el Dia Mundial de les Persones Consumidores, que es commemora cada any el 15 de març.

La primera activitat de la programació és una xerrada-taller sota el títol Som consumidors consumistes. El departament municipal ha programat aquest taller aquest dijous 5 de març a partir de les 15.15 hores al Centre Cívic Can Folguera. La tècnica de Consum, Ana López, ha explicat que no serà una xerrada convencional ja que hi hauran jocs i interacció. La Regidoria de Consum ha animat la ciutadania a assistir-hi.

El dijous 12 de març, l’OMIC itinerant visitarà el Centre Cívic El Vapor de 9.30 a 12 hores. És necessari concertar cita prèvia al telefon 93 560 01 03. Precisament aquest mes de març l’OMIC itinerant compleix el seu quart aniversari. Aquest servei es va posar en marxa coincidint amb la celebració del 30 aniversari de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Santa Perpètua que es va commemorar l’any 2016. El servei es desplaça per atendre els usuaris. El segon dijous de mes s’ubica al Centre Cívic El Vapor i el tercer dijous de mes, a Can Folguera.

L’OMIC té la seva seu a les dependències de la Granja Soldevila i forma part de la Xarxa Local de Consum de la Diputació de Barcelona, una agrupació voluntària d’ens locals, sense personalitat jurídica pròpia, constituïda en l’actualitat per 312 serveis de defensa del consumidor de la província. Entre els seus objectius figuren cohesionar les polítiques i programes locals de protecció i defensa de les persones consumidores i usuàries; i dinamitzar el consum en l’àmbit local; entre d’altres.

La novena edició de la Setmana del Consum es complementa amb recomanacions sobre consum a Ràdio Santa Perpètua (107.0FM).


Foto: Atenció a l'OMIC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]