hola

Aquest cap de setmana començarà una nova edició de la Santa Moguda, tota una programació d'activitats amb motiu de la Festa Major d'hivern organitzada per una comissió de joves i veïns del municipi.

Les activitats s'iniciaran aquest dissabte 29 de febrer al parc Municipal amb un vermut i la sisena calçotada popular del Casal Popular. El vermut tindrà lloc a les 12.30 hores mentre que el dinar serà a les 14 hores. Els tiquets per la calçotada es poden comprar al preu de 13 i 9 euros depenent si el menú és per a adults o infants. El preu per al socis del casal és reduït. Fins avui 27 de febrer es poden comprar al Casal Popular i a la floristeria Dhivers. Els organitzadors han anunciat que després del dinar hi haurà sobretaula amb música de Marc Aldarill.

Una de les persones organitzadores de la Santa Moguda, Carla Batalla, ha detallat que a més de la calçotada per dinar aquest dissabte s'ha programat a partir de la mitjanit al CAM  un concert a càrrec d'Elane, Santa Salut, DJNàtura i amb el PDs Marx Revolution.

La programació de la Santa Moguda continuarà el dijous 5 de març amb un concert al Casal Popular a càrrec del grup de joves perpetuencs Krcajada i un sopar de pintxos a partir de les 20 hores.

I per finalitzar el 6 de març, s'ha programat l'onzè Corretasques. Els tiquets ja estan a la venda a Can Perico i al Bar Tapas Bike al preu de 12 euros. Carla Batalla ha recordat que el Corretasques és organitzat per l'entitat Moguda Perpetua, que començarà a les 20.30 hores i acabarà al CAM.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]