hola

Unes 400 persones han participat activament a l'activitat que la Xarxa de Centres Cívics Municipal va plantejar durant la setmana passada amb el títol Disfressa’t i vine als centres cívics: hi ha premi amb la idea de viure el carnaval als equipaments. Ahir es va fer el sorteig del premi que era una entrada doble per a la sortida al teatre programada per al proper 5 de març.

El guanyador va ser un usuari de Mas Costa que aquest dimarts ja va rebre el seu premi. La seva fotografia era la número 41. En total, es van recollir 303 imatges que es van penjar al facebook de la Xarxa de Centres Cívics @civicsSPM. Des de la Xarxa, expliquen que hi ha hagut una mitjana d'unes 50 imatges a cada centre i que en la majoria de casos la foto no era individual sinó de grup.

La responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal, s'ha mostrat sorpresa per la bona rebuda que ha tingut la iniciativa entre persones que mai s'havien disfressat i que ha ajudat a viure el Carnaval a la Xarxa de Centres Cívics.

Carme Marsal, ha explicat que un cop disfressada la persona, el personal dels centres cívics feia la foto per penjar al facebook i s'han publicat 303 imatges. La responsable de la Xarxa de Centres Cívics ha afirmat que s'ha aconseguit posar un somriure als usuaris. Ahir dimarts, aprofitant que se celebrava la Taula de centres de Mas Costa, tres infants van extreure les boles per a la combinació del número premiat que va resultar el 041. Carme Marsal ha comentat que va donar-se el cas que l'afortunat era de Mas Costa i es va poder localitzar i donar-li el premi ahir mateix.

La Xarxa de Centres Cívics es va plantejar una activitat per disposar de moltes fotografies d'usuaris disfressats per Carnaval als sis equipaments municipals. Si bé és cert que ja hi havia tradició d'alguns grups de disfressar-se el divendres de Carnaval, la incògnita era veure com responien a la proposta la gran majoria d'usuaris, i la resposta va ser molt bona ja que es van penjar al facebook de la Xarxa de Centres Cívics @civicsSPM un total de 303 imatges d'usuaris disfressats i en moltes d'elles apareixen grups de persones, per això, l'organització calcula que han estat unes 400 les participants.


Foto: Usuaris i usàries d'aquesta activitat  Xarxa Centres Cívics

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]