hola

Les escoles i instituts de Santa Perpètua celebraran jornades de portes obertes del 10 al 27 de març, segons ha anunciat avui la Regidoria d'Educació. Els centres escolars dediquen aquests dies a mostrar a les famílies i als infants les seves instal·lacions i el projecte educatiu escolar de les etapes Infantil, Primària i Secundària Obligatòria.

L’Escola La Florida serà el primer centre a obrir les seves portes el dimarts 10 de març, de 17 a 19 hores, mentre que l'Escola Els Aigüerols ho farà el divendres dia 13, en el mateix horari. Un any més, l'Escola Santa Perpètua celebrarà aquesta jornada en dissabte i ho farà el dia 14, de 10.30 a 13.30 hores. Per la seva part, l'Escola Bernat de Mogoda ofereix portes obertes els dies 17 i 18 de març, de 9.15 a 10.45 hores, mentre que l'Escola Santiga ho farà el dijous 19 de març, oferint dos horaris: de 9.15 hores a 10.30 hores i de 16.45 a 17.30 hores.

Educació també ha informat que l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda organitzarà el dissabte 21 de març una jornada de portes obertes per informar i explicar les activitats extraescolars que ofereix a l'alumnat.

Pel que fa als centres concertats, el Col·legi Sagrada Família i l'Escola Tabor, obriran el dissabte 14 de març les seves portes, en horari de 10 a 13 hores, i de 10.30 a 13.30 hores, respectivament.

Pel que fa als instituts públics del municipi, l'INS Estela Ibèrica i l'INS Rovira-Forns també oferiran portes obertes a les famílies interessades en l'Educació Secundària Obligatòria el dissabte 21 de març, de 10 a 13.30 hores. En el cas de l'Estela Ibèrica, també ha anunciat jornada de portes obertes el 22 d'abril, de 16 a 19.30 hores per a les famílies i l'alumnat de Batxillerat i cicles formatius.

Per últim, l'Escola Barcanova també oferirà portes obertes el divendres 27 de març, de 12 a 14 hores. El centre imparteix cinc cursos d’Educació Secundària Obligatòria, modificada a les necessitats de l'alumnat amb intel·ligències límit i dos Programes de Formació i Inserció (PFI) de les branques d'hostaleria i les activitats agropecuàries, respectivament.

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha publicat una previsió de les dates del procés de preinscripció per al curs escolar 2020-2021. Així, les dates previstes per a la presentació de sol·licituds de preinscripció per a educació infantil de segon cicle (P3), Primària i Educació Secundària Obligatòria són del 23 de març a l'1 d'abril de 2020. Pel que fa l'educació post-obligatòria, la preinscripció per a Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional es preveu per a la primera quinzena de maig, mentre que per a cicles de grau superior serà la segona quinzena del mes de maig.


Foto: Jornada de portes obertes a l'Escola Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]