hola

Aquest mes de gener han començat les obres d’ampliació de l’Institut Rovira-Forns. El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya va adjudicar el projecte a l’empresa Construcciones Caler per un import de 945.087,45 euros amb IVA.

Els treballs tindran un termini d’execució de 12 mesos, encara que la Generalitat confia que les noves aules estiguin enllestides de cara a l’inici del curs escolar 2020-2021. El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Pere García, ha expressat que “és una obra necessària per a la població i per a l’institut en concret”. L’edil ha informat que el novembre passat la Generalitat va comunicar que l’ampliació del centre educatiu començaria aquest mes de gener i “estan complint amb els compromisos”. Pere García s’ha mostrat previngut amb la data de finalització de l’ampliació que preveu la Generalitat. L’obra té un termini d’un any però s’ha previst executar-la en nou mesos. En aquest sentit el regidor recorda que “hem de tenir cura i cuidar-nos en salut ja que s’han previst en dotze mesos i hi ha molts factors com pluges i imprevistos i després no es pot complir amb els terminis i la data prevista”.

El projecte preveu l’amplia­ció d’aquest centre d’educació secundària de Santa Perpètua de Mogoda amb la nova construcció d’un edifici en planta baixa i dos d’alçada, per encabir-hi els espais docents corresponents a vuit aules, dos departaments, serveis, accessos i un porxo exterior.

En total, la superfície construïda d’aquesta nova edificació de l’INS Rovira-Forns és de 535,54 metres quadrats. Dins d’aquesta actuació, s’inclou la urbanització propera perimetral i d’accessos al nou edifici, així com les connexions amb l’edifici existent.

El centre va complir el curs passat el seu 25è aniversari i des de gener de 2007 s’ubica en el carrer de Tierno Galván. Abans d’aquesta data va ocupar provisionalment les antigues instal·lacions de l’escola Can Folguera.


Foto: Façana de l’INS Rovira-Forns de Santa Perpètua de Mogoda / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]