hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua i els consistoris de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) han enviat una carta al director general de l’ATM, Pere Torres, per sol·licitar que la nova estació de la línia R8 que s’està construint a la Granja Soldevila es denomini ‘Santa Perpètua de Mogoda-Riera de Caldes’.

La missiva està signada per les alcaldies de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat que expressen que la nova estació oferirà servei a tots aquestes poblacions que són les que componen l’AMERC. “La denominació que proposem donaria visibilitat al municipi en el que està ubicada l’estació i alhora referenciaria el territori més ampli de la riera de Caldes”, manifesten els signants que també recorden que els sis municipis tenen una població de prop de 100.000 habitants i detallen que l’AMERC impulsa projectes de desenvolupament local i compta amb un important teixit productiu, amb 42 polígons d’activitat econòmica, més de 1000 empreses industrials, i prop de 50.000 llocs de treball.

D’altra banda, els treballs de construcció de l’estació continuen amb normalitat, segons ha informat Renfe. Des del mes de juliol, la Unió Temporal d’Empreses (UTE) de Contratas Vilor SL i Petrucco SA executa les obres, que compten amb un pressupost d’1.768.135 euros i un termini d’execució de nou mesos. El nou equipament se situarà a l’alçada de la Granja Soldevila, per on tindrà l’accés d’entrada i de sortida. La línia enllaçarà amb la Universitat Autònoma de Barcelona, Granollers i Martorell, entre d’altres.


Foto: Obres en l'estació de la R8 / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra una lleu davallada d'ingressos per Covid-19
30 Set 2020 14:27 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra una lleu davallada d'ingressos per Covid-19

L’Hospital de Mollet ha registrat una lleu davallada del nombre d’ingressos per covid-19 per primera [ ... ]

L'Ajuntament obre fins el 6 d'octubre consulta ciutadana sobre quatre ordenances
30 Set 2020 12:53 - RedaccióL'Ajuntament obre fins el 6 d'octubre consulta ciutadana sobre quatre ordenances

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha obert consultes prèvies a la ciutadania des del portal de participació [ ... ]

L'Aula del parc reprèn aquest diumenge la programació amb una proposta per explorar la riera
30 Set 2020 10:07 - RedaccióL'Aula del parc reprèn aquest diumenge la programació amb una proposta per explorar la riera

L’Aula del parc comença una nova temporada amb una sortida a la riera de Caldes. La proposta que [ ... ]