hola

L'Associació de Comerciants de Santa Perpètua, Els Comerciants, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, organitza del 21 al 23 de desembre l’activitat El tren del Nadal.

Es tracta d’un trenet que recorrerà Santa Perpètua per dinamitzat el comerç local i fomentar les compres de Nadal i Reis. L’horari establert és de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores amb sortida i arribada al passeig de la Florida amb l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Aquesta activitat es va realitzar l’any passat per primera vegada i va registrar una molt bona acceptació. El president d’Els Comerciants, Manel Alcaraz, explica que és un època molt especial per als comerciants i han apostat per repetir l’experiència de l’any passat que “va agradar molt, va ser espectacular i els comerços van valorar positivament”. Afegeix que no s’esperaven “tanta repercussió” i que va arribar “gairebé als 2.000 passatgers”.

Per poder pujar al tren aquesta edició cal realitzar alguna compra a algun dels establiments comercials associats durant aquest mes de desembre i obtindran un tiquet que dona la possibilitat d’accedir. Manel Alcaraz ha explicat que per evitar disgustos de la canalla, aquells que no disposin de tiquets podran adquirir al preu d’un euro un viatge “per què ningú quedi amb la il·lusió de pujar al trenet”.

El tren del Nadal tindrà la seva sortida i arribada al passeig de la Florida amb Onze de Setembre i el recorregut passarà pel passeig de la Florida, avinguda de Barcelona, Mossèn Jacint Verdaguer, Rambla, Genís Sala i Avinguda de Barcelona. Segons informa l’associació, el trenet no farà cap parada.


Foto: El trenet tindrà parada al passeig de la Florida amb Onze de Setembre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El MTIV rep l'acreditació de Punt d'Informació Turística del Vallès Occidental
18 Mar 2024 13:52 - RedaccióEl MTIV rep l'acreditació de Punt d'Informació Turística del Vallès Occidental

El Museu del Treball i la Industria Viva (MTIV) de Santa Perpètua ha rebut el certificat acreditatiu [ ... ]

Més de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics
18 Mar 2024 12:45 - RedaccióMés de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics

Més de 300 vehicles i 75 expositors van participar aquest dissabte 16 de març en la vintena edició [ ... ]

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch
15 Mar 2024 12:00 - RedaccióL'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans tindrà accés d'entrada i sortida de vehicles pel carrer [ ... ]