hola

La Xarxa de Centres Cívics Municipal aprofita cada mes de novembre i desembre per dur a terme activitats relacionades amb les festes nadalenques.

D’aquesta manera dona resposta a una demanda de les persones usuàries que es repeteix cada any. La resposta ciutadana a la programació de la Xarxa de Centres Cívics relativa al Nadal ha tingut molt bona acceptació ja que hi han participat un total de 117 persones en els set tallers oferts.

Des de la Regidoria de Cultura, es fa un balanç positiu d’aquestes activitats sobretot perquè els participants han mostrat la seva satisfacció amb el desenvolupament de les activitats. De cada taller han pogut sortir amb idees per fer o cuinar a casa o fins i tot amb manualitats ja fetes per guarnir casa seva.

La Xarxa de Centres Cívics ha programat tres tallers de Cuina de Nadal als equipaments de Can Folguera, Mas Costa i Can Taió que van comptar amb 57 participants. Altres sessions van ser de Decoració nadalenca sostenible, seguint amb el lema de la programació d’aquest any Pensa, fes, riu la Xarxa és un món viu. Aquests es van dur a terme als centres cívics El Vapor i Can Taió amb 19 participants. I també es va oferir un taller de Postres saludables pel Nadal a La Creueta que va interessar 17 persones.

D’altra banda, en el marc d’aquesta programació especial de Nadal l’entitat local Residu Zero SPM va impartir un taller sobre Nadal sense residus al Centre Cívic Mas Costa. La sessió va comptar amb una vintena de persones assistents que van aprendre trucs per viure unes festes generant el mínim de residus tot tenint en compte que només en embolcalls és una època en la qual es generen molts.

La Xarxa de Centres Cívics continuarà apostant per tallers propis de les festes nadalenques en propers anys, segons ha detallat Cultura.


Foto: Un dels tallers de la Xarxa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]