hola

Avui dijous 19 de desembre finalitza la segona fase de la campanya 'Cap infant sense joguina' que consisteix en la recollida de joguines noves. L'Ajuntament de Santa Perpètua demana que millor no siguin ni bèl·liques ni sexistes. La Xarxa de Centres Cívics disposa d’unes caixes grans a les entrades dels sis equipaments municipals per a recollir les donacions.


La Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència ha rebut 76 sol·licituds de famílies perpetuenques per formar part de la campanya de joguines. En total, seran 170 els nens i les nenes que rebran els seus regals gràcies a aquesta campanya solidària, segons ha avançat la regidora, Ana Bajo que ha manifestat que enguany s'ha incrementat el nombre de beneficiaris amb nou famílies i 31 infants més respecte la passada edició.

Les famílies beneficiàries de la campanya Cap infant sense joguina, han indicat el tipus de joc o joguina que creuen que pot agradar més als seus fills i filles. Aquesta mesura ja es va adoptar l’any passat per tal d’ajustar-se més a les necessitats de cada família i als gustos de cada infant. Bajo ha subratllat que un any més la Biblioteca Josep Jardí també ha fet un llistat de llibres recomanats per edats i cada beneficiari rebrà també un llibre.

D'altra banda, la regidora ha agraït la col·laboració de la Fundació Obra Social La Caixa que ha signat un conveni a través del qual atorga una subvenció de 4.000 euros a l'Ajuntament que es destinen a aquesta campanya.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]