hola

La Regidoria de Participació i Acció Veïnal va presentar el 4 de desembre el Punt de Voluntariat al Centre Cívic Can Folguera en coincidència amb la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat.

El nou servei, que ja es duia a terme de manera no formal, té com a objectiu principal connectar a persones amb diferents interessos i disponibilitat d’ajudar o col·laborar amb altres persones o entitats i associacions.

El Punt de Voluntariat havia començat a donar les primeres passes el mandat anterior vinculat a la Regidoria de Benestar Social, però amb la nova reorganització municipal depèn de la Regidoria de Participació i Acció veïnal. La idea, tal i com ja es va veure fa un temps, és que estiguin treballant de manera conjunta el Punt de Voluntariat i el Punt de suport associatiu i per això ambdós serveis estaran situats al Centre Cívic Can Folguera.

La presentació va comptar amb una performance i un berenar al qual van assistir una quarantena de persones, entre elles moltes representants d’entitats. La regidora de Participació i Acció Veïnal, Sandra Gómez, explicava que el Punt vol ser un punt de trobada entre persones i associacions per tal que desenvolupin les seves inquietuds al voltant del voluntariat.

Gómez explica que la regidoria ha volgut donar un pas més enllà i que el Punt no només ha de servir a les entitats sinó també a persones que a títol particular vulguin col·laborar. La regidora de participació explica que el compromís es difícil però que la intenció del Punt és acollir persones que tenen determinades hores disponibles o volen aportar puntualment els seus coneixements per ajudar o donar un suport puntual.

Sandra Gómez indica que ara el paper de la Regidoria és difondre el servei per donar-ho a conèixer a tothom que pugui estar interessat.


Foto: Teatre del Buit va participar a l'acte de presentació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Servei de Comunicació ha organitza un taller de fotografia amb mòbil durant les activitats de lleure adreçada als joves
10 Jul 2020 10:32 - RedaccióEl Servei de Comunicació ha organitza un taller de fotografia amb mòbil durant les activitats de lleure adreçada als joves

El Servei de Comunicació ha participat aquests dies a les activitats de lleure a l'estiu de l'Ajuntament [ ... ]

L'Oficina de Gestió Tributària de la Diputació ha reobert les seves portes aquesta setmana
10 Jul 2020 10:15 - RedaccióL'Oficina de Gestió Tributària de la Diputació ha reobert les seves portes aquesta setmana

L’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona ha reobert les portes de l’Oficina [ ... ]

L'ús de la mascareta a la via pública és obligatori a partir d'avui encara que es mantingui la distància de seguretat
09 Jul 2020 12:24 - RedaccióL'ús de la mascareta a la via pública és obligatori a partir d'avui encara que es mantingui la distància de seguretat

A partir d’avui les persones de més de 6 anys estan obligades a l’ús de la mascareta [ ... ]