hola

El taller 'Gestió de conflites: Un compromís amb el Bé Comú' endega aquest dimarts 29 d’octubre les activitats d’aquest curs del programa Formació a famílies, que organitza la Regidoria d’Educació i el Grup de Formació i Famílies del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) amb la col·laboració de les AMPA de l’Escola Santa Perpètua i de l’Institut Estela Ibèrica i el suport de la Diputació de Barcelona.

El taller inicial, organitzat per aquesta darrera associació, pretén presentar els models de gestió de conflictes (CNV i Aikido) i conèixer la seva implementació en els diferents marcs de convivència, segons ha explicat Educació. El taller tindrà lloc de 19 a 20.30 hores a l’Institut Estela Ibèrica.

La programació preveu dues xerrades al mes de novembre sobre Jugar o consumir jocs? El repte d’aprendre a conèixer el joc i les joguines, el dia 14; i sobre Agenda escolar i ús de pantalles, el dimarts 19 de novembre.

Educació va realitzar al juny una enquesta per conèixer les inquietuds i les necessitats formatives de les famílies. Es van recollir 107 enquestes, que van prioritzar l’educació emocional i en valors (27%); l’acompanyament en el canvis d’etapa educativa (20%); i el bon ús de les pantalles (11%), entre d’altres.

El regidor d'Educació, Pere García, ha convidat a la resta d'AMPA de la ciutat per incorporar-se al programa i fer-lo més gran. García ha destacat que són activitats per donar eines i recursos sobre la criança positiva, l'educació emocional i l'educació en valors. El regidor també comenta que el programa Formació a Famílies és una aposta que va més enllà de les AMPA i està oberta a d'altres entitats que vulguin formar-ne part sempre i quan es tractin temes relacionats amb l'educació.


Foto: Xerrada de la Regidoria d'Educació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]