hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha sol·licitat al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) una subvenció de 575.363,13 euros per executar nous programes de formació i ocupació en el marc de la convocatòria Treball als barris 2019 i que podrien beneficiar un total de 115 ciutadans de Santa Perpètua.

El Consistori ha demanat suport econòmic per dur a terme noves edicions dels dispositius d’inserció laboral Engega’t i Dones Competents, dues accions d’aprenentatge integrat i tres actuacions ocupacionals, que permetran la contractació de quinze persones.

Després dels resultats satisfactoris de les edicions precedents, el Consistori ha sol·licitat ajut per a la reedició de dues accions que combinen formació i ocupació relacionades amb la jardineria sostenible i el manteniment. Es tracta, per una banda, de l’acció d’aprenentatge integrat de Jardineria sostenible en espais públics, per a la qual es seleccionaran nou persones en situació d’atur, i l’actuació ocupacional d’Eficiència i sostenibilitat en el manteniment de l’espai verd per a la qual es preveu la contractació de set d’aquestes nou persones per un període de nou mesos. D’igual manera, es sol·licita ajut per a la realització de la formació a nou persones desocupades sobre Rehabilitació d’obra pública i la posterior contractació per un període de nou mesos de set d’aquestes persones en l’actuació Manteniment d’espais i millora de l’accessibilitat. El Consistori també ha sol·licitat una tercera actuació ocupacional, mitjançant la qual contractaria dos Agents de suport socioeducatiu a la infància.

En el marc d’aquesta convocatòria, també es contractarà una persona tècnica que coordinarà el conjunt de les accions ocupacionals d’aquest programa.

Pel que fa als dispositius d’inserció laboral, s’ha sol·licitat ajut per una nova edició de l’Engega’t, del qual es podrien beneficiar un total de 45 joves aturats d’entre 16 i 29 anys del municipi, i del Dones Competents, adreçat a una quarantena de dones en situació de desocupació.

L’Ajuntament ha rebut anualment subvenció del SOC del programa Treball als barris des de l’any 2008. Aquest ajut s’adreça als municipis que han estat beneficiaris de la Llei de barris, com és el cas de Santa Perpètua amb el Pla de Can Folguera. A l’edició de l’any passat, el Consistori es va beneficiar d’una subvenció de 526.695,71 euros, que s’han dedicat a accions de formació i ocupació que s’estan executant aquest 2019 com són els dispositius Dones competents i Engega’t, dues accions d’aprenentatge integrat sobre jardineria urbana i manteniment en edificis públics, respectivament; i tres actuacions ocupacionals relacionades amb aquestes formacions i de suport al programa juvenil DINS, mitjançant els quals s’han contractat un total de 17 persones.


Foto: Es podrien beneficiar 115 persones / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els centres educatius celebren des de avui i fins el 27 de març jornades de portes obertes
10 Mar 2020 10:43 - RedaccióEls centres educatius celebren des de avui i fins el 27 de març jornades de portes obertes

Les escoles i instituts de Santa Perpètua celebraran jornades de portes obertes del 10 al 27 de març. [ ... ]

Els Comerciants col·laboren amb Mossos d'Esquadra i venen els seus calendaris
13 Nov 2019 13:36 - RedaccióEls Comerciants col·laboren amb Mossos d'Esquadra i venen els seus calendaris

L’Associació de Comerciants de Santa Perpètua Els Comerciants tornen a col·laborar un any més [ ... ]

Santa Perpètua s'adhereix a la campanya 'Aturem la discriminació LGTBI al futbol'
19 febrer 2020 18:27 - RedaccióSanta Perpètua s'adhereix a la campanya 'Aturem la discriminació LGTBI al futbol'

Avui 19 de febrer es commemora el Dia Internacional contra l’homofòbia al futbol, des de la Regidoria [ ... ]