hola

Tea y Asperger Vallès ha reclamat més recursos a la Generalitat per a garantir el benestar de les persones amb transtorns de l’espectre autista-asperger i les seves famílies.

La nova entitat va denunciar que la Generalitat ha retallat els recursos i també va criticar que a l'Hospital de Mollet hi ha una llista d'espera d'uns cinc mesos en la cita amb el psicòleg o psiquiatra, segons van exposar la presidenta Ana Expósito i el vicepresident David Vargas durant l'acte de presentació oficial de l'entitat. La festa es va celebrar al parc dels Països Catalans i el dissabte 5 d'octubre. Tea y Asperger Vallès va comptar amb la col·laboració del Grup de Gegants de Santa Perpètua i d'altres entitats vallesanes així com de l'empresa Sagalés que va cedir l'autobús Jovi que van poder visitar els més petits. L'entitat ofereix tallers els dimarts a la tarda al Centre Cívic de Can Folguera i servei d'osteopatia el divendres al mateix equipament.

Els objectius de l’entitat són la comprensió i conscienciació social sobre els Tea/asperger a través d’accions de sensibilització, millora de la qualitat de vida d’aquestes persones i les seves famílies a través d’accions que garanteixin els recursos suficients per a l’exercici dels seus drets, i la inclusió social de les persones amb tea/asperger a través de facilitar la participació activa del seu entorn garantint la igualtat d’oportunitats.

Ana Expósito, ha explicat que l'objectiu de l'entitat és ajudar i donar suport als infants i les seves famílies. TEA y Asperger Vallès ha agraít la col·laboració del Punt de Suport Associatiu de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal en l'organització de la festa de presentació de l'entitat.

 

Foto: La presidenta Ana Expósito durant el seu parlament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]