hola

La Xarxa de Centres Cívics Municipal ha iniciat aquest 1 d'octubre la temporada amb 1.954 inscripcions realitzades i unes 250 persones en llista d'espera. Aquest és l'any que s'ha registrat una major demanda d'activitats i pràcticament tots els horaris d'activitats ofertes des de l'Ajuntament i per les entitats locals han fet ple.

La responsable de la Xarxa, Carme Marsal, ha considerat que aquesta temporada la major oferta dissenyada amb les idees dels usuaris ha provocat aquest rècord d'inscripcions que s'està donant.

La temporada es va iniciar ahir als sis equipaments socioculturals amb més de 280 opcions de tallers i activitats ofertes al 50% per entitats locals i per diversos departaments municipals. El lema d'enguany és Pensa, fes i riu, la Xarxa és un món viu i, per aquest motiu, s'han fet propostes d'activitats relacionades amb el medi ambient i de cura de l'entorn i del nostre propi cos.

La responsable de la Xarxa de Centres Cívics ha afirmat estar molt satisfeta amb la resposta ciutadana a la programació de la temporada i ha anunciat que degut a la gran demanda, s'han obert grups nous de ioga, de mindfulness, d'hipopilates i de parlem en anglès per facilitar la participació de tothom.

D'entre tota l'oferta només s'han hagut d'anul·lar per falta de demanda cinc tallers i encara resten places lliures en algunes activitats d'infants com màgia o robòtica, ioga amb nadons o estiraments per a adults.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics
18 Mar 2024 12:45 - RedaccióMés de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics

Més de 300 vehicles i 75 expositors van participar aquest dissabte 16 de març en la vintena edició [ ... ]

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch
15 Mar 2024 12:00 - RedaccióL'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans tindrà accés d'entrada i sortida de vehicles pel carrer [ ... ]

Una vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats
15 Mar 2024 11:56 - RedaccióUna vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats

  Una vintena de persones de tretze entitats de diferents àmbits van assistir aquest 14 de març [ ... ]