hola

Santa Perpètua va acollir aquest diumenge la celebració del Dia de la Riera en el marc de la programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb l’objectiu de donar a conèixer aquest espai natural.

Aquesta iniciativa és fruit d’un procés participatiu acollit pels ajuntaments de Caldes de Montbui, de La Llagosta, de Palau-solità i Plegamans i de Santa Perpètua de la Mogoda i impulsat per un grup de ciutadans dels quatre municipis. L’objectiu és millorar i posar en valor l’entorn fluvial de la riera.

El Camí de la Granja va acollir durant el matí diverses activitats com ara una visita virtual a la Riera, tallers de mini testos, sobre la fauna de la riera i les caixes niu així com una exposició fotogràfica amb imatges de la riera fetes per ciutadans. L’entitat Residu Zero també va participar a la jornada amb una parada on exposava alternatives als residus d’un sol ús i donava informació sobre com reduir residus.

L’activitat formava part de les activitats de la Setmana de la Mobilitat sostenible i segura. En aquest sentit, la regidora de Mobilitat i Transport, Neus Garcia, qui va visitar juntament amb els regidors de Medi Ambient, Joan Martínez; i Transició energètica, Sergi Hernández, l’activitat, manifestava la importància de commemorar aquesta setmana per difondre la necessitat de reduir els desplaçaments en vehicle privat i promocionar una mobilitat més sostenible com ara anar a peu o en bicicleta.

L’Ajuntament de Santa Perpètua es va adherir, un any més, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb accions com la gratuïtat del bus urbà, el foment de la mobilitat elèctrica compartida, l’organització de xerrades, activitats i exposicions. De la mateixa manera estaven incloses les activitats Viu la riera, el Vermut Musical del Mercat Municipal i la Marxa en bicicleta de Festa Major.
La regidora de Mobilitat, Neus Garcia, manifestava que "en general les activitats han anat bé i estem satisfets perquè hem treballat en equip amb altres regidories en favor a la mobilitat i el medi ambient". L’acció proposada per l’Ajuntament en la seva adhesió a la Setmana de la Mobilitat ha estat la plaça del Mercat Municipal com a nou espai urbà que fomenta la mobilitat sostenible.


Foto: El Camí de la Granja  va acollir diversos tallers / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]