hola

La Xarxa de Centres Cívics Municipal farà la presentació de la programació 2019-2020 el dia 20 de setembre al passeig de la Florida a l’alçada del parc Central.

La Regidoria de Cultura ha explicat que la Xarxa de Centres Cívics farà coincidir la presentació, a partir de les 18 h, amb algunes activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura organitzada des de la Regidoria de Medi Ambient.

 

La presentació de la Xarxa incorpora la presència de les entitats que també ofereixen activitats en la programació. De fet, de les 160 propostes diferents la meitat són d’entitats i l’altra meitat de l’Ajuntament, segons han informat des de Centres Cívics. Les persones interessades podran apropar-se a l’espai d’entitats per poder informar-se sobre totes les activitats.

També es podran fer inscripcions allà mateix ja que la Xarxa es troba de ple en aquest període abans que comencin les activitats a l’octubre. Una de les novetats d’aquest període d’inscripcions és un cercador d’activitats de la Xarxa de Centres Cívics que es pot consultar a través de la notícia del web de l’Ajuntament staperpetua.cat. Allà es pot fer cerca per centre cívic, per àmbit, per franges d’edats i per activitats i totes les seves combinacions. En total si es tenen en compte activitats i horaris diferents es pot escollir entre 251 opcions, de les quals 40 són novetats.Des de la Xarxa han informat que ja s'han realitzat més de 1.500 persones i s'anima a la ciutadania a preguntar per les activitats ja que s'obriran nous grups de atllers que tenien llista d'espera de vint persones.

Per amenitzar la tarda de presentació de la programació, la Xarxa de Centres Cívics ha anunciat que hi haurà una marching band i classe oberta de swing a les 18 h i cap a les 20h com a acte de cloenda un concert de swing al que convida tothom a passar una bona estona i ballar.


Foto: Lema de la programació d'aquesta temporada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]