hola

Un total de 161 propostes de diferents temàtiques s’han posat a disposició dels centres educatius de Santa Perpètua en el marc de la Programació Estable del curs 2019-2020 que enguany presenta 28 novetats.

Aquesta programació és fruit de la col·laboració de totes les regidories coordinades per la Regidoria d’Educació i que pretén donar suport a l’escola en la seva tasca educadora, fent possible el treball conjunt entre escola i municipi.

La Regidoria d’Igualtat presenta el major número de novetats amb onze noves propostes que pretenen reconèixer els estereotips sexistes de gènere i construir alternatives que puguin fomentar relacions més igualitàries. Solidaritat i Cooperació Internacional presenten com a novetat cinc xerrades que compten amb la col·laboració de Santa Perpètua Solidària, Asperpol i Justícia i Pau.

La Regidoria de Cultura presenta com a novetat l’activitat Natural/artificial que pretén apropar l’art contemporani als infants que visiten l’exposició. La Regidoria de Seguretat Ciutadana ofereix dues novetats: el Circuit d’habilitats i Circulació de bicicletes al carrer, i la xerrada Game Over. No te la juguis que pretén sensibilitzar als joves amb la finalitat que tinguin comportaments responsables i actituds de prudència.

Educació presenta Som com som, una maleta inclusiva per treballar la diversitat i reivindicar la diferència. Territori i Desenvolupament Local ofereix com a novetat Què pot passar si agafem el tren on pretén donar a conèixer la importància de l’obra i les oportunitats que donarà a la ciutadania la creació de l’estació davant la Granja Soldevila.

Les regidories de Joventut, Consum i Convivència i Ciutadania també presenten noves propostes en la Programació Estable.


Foto: Una de les activitats de l'EMA en el marc de la Programació Estable / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]