hola

Les persones majors de 65 anys del municipi poden recollir del 3 al 25 de setembre les invitacions per participar al 80è Homenatge a la Gent Gran, que tindrà lloc el proper 4 d'octubre com a cloenda de la Setmana de la Gent Gran.

L'homenatge repetirà la mateixa ubicació de l'any passat, una carpa que s'instal·larà a l'explanada de l'aparcament situat entre els carrers de Garcia Nieto, Puig i cadafalch i l'avinguda Onze de Setembre.

Les invitacions es poden recollir en horari de matí, de 9 a 14 hores, a la Granja Soldevila, i de tarda, de 16 a 19.30 hores, a la planta baixa de l'Ajuntament.

La Regidoria de la Gent Gran recorda que la invitació és personal i intransferible i que per recollir-la serà necessari presentar el carnet d'identitat i la carta que ha enviat a les persones majors de 65 anys. En el cas que el titular de la carta no pugui passar a recollir la invitació, però si que assistirà a la festa, un altra persona en nom seu (convenientment identificada) podrà recollir la invitació sempre portant la carta rebuda i el DNI de la persona titular, segons ha detallat la Regidoria que destaca que per participar a la festa és imprescindible presentar la invitació.

La trobada, com és habitual, consistirà en un berenar per a la gent gran de Santa Perpètua de Mogoda i l’homenatge a una de les persones més grans del municipi.

Per a qualsevol consulta, cal adreçar-se al Punt de Gent Gran, situat a la Granja Soldevila, o bé trucar al telèfon. 93 560 01 03 i preguntar per la tècnica de Gent Gran o enviar un correu electrònic a gentgran@staperpetua.cat.


Foto: L'any passat es va estrenar la carpa que acull l'homenatge / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]