hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha mostrat la seva repulsa davant dels darrers actes d'agressions de violència masclista envers les dones , especialment els produïts en el territori català, i ha condemnat de la forma més rotunda i compromesa aquests comportaments i fets tan greus.

El Consistori ha volgut destacar la seva solidaritat amb totes les víctimes i familiars i ha reafirmat el seu compromís d'acompanyament i suport a totes les persones que puguin ser víctimes d'aquesta xacra, alhora que vol "transmetre la seguretat i confiança amb els nostres cossos de seguretat i personal municipal, que vetlla diàriament per la ciutadania".

L'Ajuntament també ha anunciat que un any més activarà durant la propera Festa Major d'estiu del municipi el Protocol contra agressions sexistes en l'àmbit de l'oci per tal de garantir la seguretat i poder gaudir de les festes. El protocol, sota el lema 'Per unes festes lliures d'agressions sexistes', preveu la instal·lació d'un Punt lila a l'Espai de Deskoncerts, amb quatre professionals a més del suport de les regidories de Joventut i d'Igualtat i Drets Civils, des de la mitjanit i fins a les sis del matí. Enguany també com a novetat, dues professional i personal de la Regidoria d'Igualtat estaran presents al nou Espai de Disco Jove de la plaça de l'Era, entre les nou del vespre i la mitjanit. Alhora, a diferents espais de la ciutat hi hauran agents preventius itinerants que vetllaran per la seguretat, fent tasques de prevenció i sensibilització, així com d'atenció i suport als possibles incidents que es puguin produir.

A més, el Consistori ha detallat que s'ha millorat l'enllumenament dels espais festius i ha explicat que s'informarà a les barres participants i grups musicals de la existència i compliment del protocol i es farà una formació prèvia a la posada en marxa del Protocol amb tots els agents participants.


Foto: Als Deskoncerts s'instal·larà un Punt Lila / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]