hola

La Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha programat avui dimarts 9 de juliol a partir de les 18 hores al Centre Cívic El Vapor la xerrada 'Recursos eròtics inclusius: acompanyament íntim i eròtic'.

El departament municipal ha convidat a Tandem Team, entitat que assessora i forma pel desenvolupament satisfactori de la sexualitat en persones amb diversitat funcional, intel·lectual i mental, a realitzar aquesta xerrada que parlarà sobre sexualitat, sobre recursos eròtics inclusius per a les persones amb diversitat funcional i sobre acompanyament íntim i eròtic.

El servei municipal ha informat que l’activitat consistirà en una explicació teòrica breu acompanyada d’un petit debat. Intervindran a l’acte Maria Clemente, psicòloga especialitzada en neuro rehabilitació, sexòloga. terapeuta, formadora i divulgadora sobre el desenvolupament de la sexualitat en diversitat funcional i intel·lectual; i Francesc Granja, llicenciat en ADE i MBA per Esade, sexòleg, coach, divulgador i autor del llibre 'Vivir el sexo'.

La Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones ha animat a les persones interessades a assistir a aquesta activitat.


Foto: La xerrada tindrà lloc al Centre Cívic El Vapor

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]