hola

Pere García, candidat del PSC a l'alcaldia, ha agraït "la confiança de la ciutadania en el projecte socialista perquè ens ha fet guanyar un regidor més", segons ha expressat en un comunicat.

Ha afegit que "ara hem de seguir treballant de forma incansable per continuar millorant la ciutat, per transformar-la en l'espai de tothom i per a tothom, tal i com ens vam comprometre en el nostre programa de govern".

El cap de llista socialista ha valorat molt positivament els resultats electorals obtinguts el passat 26 de maig. "Hem augmentat 532 vots i hem aconseguit un regidor més, el que ens fa tenir més força al nou Ajuntament que es formarà a partir del 15 de juny", detalla García. De fet, el PSC ha obtingut un total de 1.741 vots i ha passat de 3 a 4 regidors per al proper mandat. 

Pere García també valora molt positivament que el PSC hagi estat la primera força política a Santa Perpètua en les eleccions europees. "Hem aconseguit 2.976 vots que han contribuït a que el company Josep Borrell hagi obtingut una àmplia majoria i que el PSOE es converteixi en l'alternativa social, feminista i ecologista a Europa per treballar intensament contra l'exclusió, el populisme i el radicalisme".

Nous regidors socialistes

Els resultats locals es transformaran en 4 regidors socialistes al Ple municipal. D'aquestes quatre persones, repetiran com a regidors Olga Valenzuela, actual regidora en funcions de Seguretat Ciutadana, Via Pública, Comerç i Promoció Local; Antonio Egea, actual regidor en funcions d'Educació, Mobilitat i Transport; i entraran com a nous regidors Pere García, candidat socialista a l'alcaldia, i Joan Martínez, número 4 de la candidatura. Garcia explica que "tenim molta il·lusió i un fort compromís amb la ciutat. És un nou repte que encarem amb moltes ganes de seguir treballant per Santa Perpètua".

Pere Garcia afegeix que "des del PSC felicitem als guanyadors de les eleccions municipals, Santa Perpètua en Comú, i a ERC i C's pels bons resultats obtinguts".


Foto: El PSC ha valorat positivament els resultas obtinguts a les eleccions municipals i europes a la ciutat / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política
Comença la campanya de les eleccions del 12M amb tres perpetuencs a les llistes
26 Abr 2024 11:57 - RedaccióComença la campanya de les eleccions del 12M amb tres perpetuencs a les llistes

Des d'aquesta mitjanit ja estem immersos en la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya que [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política