hola

erc capella 1695

ERC ha de ser determinant a Madrid per poder denunciar la vulneració de drets, de persecució dels drets i les llibertats individuals i socials i per defensar que es reverteixi la situació actual. D'aquesta manera argumenta la consellera de Justícia, Ester Capella, el vot a ERC en les eleccions generals del 28 d'abril. Capella va protagonitzar un acte electoral dissabte 13 d'abril al parc Municipal.

 

La consellera de Justícia va insistir que el vot d'ERC és un vot no només útil sinó necessari perquè si ERC té uns bons resultats serà una formació política que farà de dic de contenció de les dretes i del possible pacte entre PSOE i C's. Ester Capella va animar a votar en consciència del que es creu i es vol i a no deixar-se influir per aquells que diuen que no servirà per res votar ERC en unes eleccions generals. La consellera de Justícia, Ester Capella, va recordar que el lema d'ERC és Va de llibertat perquè aquestes eleccions van de defensa dels drets i les llibertats i va dir que ERC denunciarà la vulneració de drets com la llibertat d'expressió, manifestació i el dret a debatre en un parlament.

La consellera de Justícia advoca per crear una taula de negociació permanent ja que considera que la política és l'única via per solucionar la qüestió catalana. Ester Capella també va defensar la celebració d'un referèndum.

Per la seva part, l'alcaldable d'ERC, Pol Altayó, ha explicat que l'objectiu d'ERC per al 28 d'abril i el 26 de maig és millorar els resultats anteriors dels respectis comicis i tant de bo ser la primera força en vots.

Durant aquest acte de campanya d'ERC es va conèixer la mort de Neus Català, activista antifeixista i darrera supervivent catalana dels camp de concentració nazi. El públic assistent va dedicar un aplaudiment espontani a Neus Català.

Foto: La consellera de Justícia, Ester Capella, parlant als simpatitzants d'ERC al parc Municipal el 13 d'abril de 2019 / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política