hola

Bienve Navarro és l'alcaldable que presenta l'assemblea de la CUP Santa Perpètua a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La CUP va fer pública tota la llista i els eixos del seu programa electoral dissabte 6 d'abril en un acte que es va desenvolupar a la cruïlla de les avingudes de Girona i de l'Onze de Setembre.

L'actual regidor de la CUP, Salvador Alemany, va ser l'encarregat de donar a conèixer la candidatura i va fer una mica de balanç de la feina de la CUP a l'Ajuntament de Santa Perpètua. Alemany va remarcar que aspectes que des de l'inici demandava la formació ara es fan al Consistori com ara treballar amb banca ètica i amb energies de cooperativa social i solidària.

El lema de la CUP és "Plantem llavors, fer arrels i compartir fruits" i es basa en tenir sobirania i recuperar els drets perduts per millorar la vida de les classes populars, segons van explicar els candidats, que van insistir que ara és el moment de passar de la teoria a la pràctica.

La cap de llista de CUP és Bienve Navarro i fins al número 5 apareixen per aquest ordre Carla Batalla, Guillermo Almansa, Sali Cárdenas i Pepe Almansa. Fins al número deu la CUP ha escollit Neus Miró, Salvador Alemany, Roser Riera, Robert Morral i Toni del Valle. Completen la llista Montserrat Rodríguez, Toni Serrano, Estrella Requena, Josep Muñoz, Begoña Colle, Jordi Pasquet, Roser Rodríguez, Maite Navarro, Susanna Gonzàlez, Andreu Soley i Marc Juan.

L'alcaldable de la CUP, Bienve Navarro, es mostra molt il·lusionada amb el repte d'encapçalar la candidatura de la CUP sobretot perquè ha estat decisió de l'assemblea.

Navarro ha explicat que l'espai per a la presentació era una cruïlla des d'on es veu educació, un dipòsit d'aigua com a símbol de municipalització de serveis i el mural dels feminicidis, tres eixos claus en el programa de la CUP.

L'habitatge és un dels altres punts vitals del programa de la CUP que va subratllar que durant la seva primera candidatura ara fa 12 anys la seva primera acció va ser denunciar que hi havia 800 pisos buits al municipi. L'alcaldable de la CUP ha insistit que cal treballar per incrementar el parc d'habitatge assequible.

Bienve Navarro ha afirmat que la CUP es presenta a aquestes eleccions amb l'objectiu de renovar la seva presència a l'Ajuntament i si pot ser amb tres edils.


Foto: Representants de la candidatura de la CUP / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política