hola

Plataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat que deixa l’activitat política després de gairebé 17 anys des de la seva fundació.

La decisió es va adoptar en l’últim congrés del partit que es va celebrar el 16 de febrer i en el que es va acordar també transformar la formació en una Fundació per “preservar el seu patrimoni, idees i llegat polític”, segons ha explicat en un comunicat de premsa.

PxC considera que “en l’actual escenari polític, ja han prestat el seu servei” i que ara “hi ha noves eines més adequades per defensar i promoure les nostres idees”. La formació concedeix als afiliats i simpatitzants “llibertat per prendre la decisió personal que considerin més oportuna”. Així mateix explica en el seu comunicat que “la majoria dels membres del Consell Executiu de PxC, així com càrrecs intermedis i molts afiliats han pres la decisió d’afiliar-se a VOX i contribuir al creixement a Catalunya”. PxC va obtenir representació a la Corporació de Santa Perpètua durant el mandat de 2011-2015. L'ex regidor Rafael Herrera també ha estat membre del Consell Executiu. 


Foto: Herrera en una imatge d'arxiu a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política