hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua aposta per adquirir una nau a la zona de la Creueta per destinar-la a magatzem central municipal.

L'objectiu és millorar la gestió correcta dels material i eines i ser molt més efectiva, segons va explicar el tinent d'alcaldia de l'Àrea d'Organització i economia, Albert Ortiz, en el decurs del Ple ordinari del mes de gener que va celebrar la Corporació local ahir 31 de gener.

El Ple va aprovar una modificació de crèdits per valor d'1,3 milions d'euros que es destinen a la provisió de fons per poder afrontar la compra d'aquesta nau que haurà d'estar propera a l'actual edifici dels Serveis Municipals de Manteniment ja que serà gestionada des d'aquest servei. Ortiz va remarcar que actualment els magatzems estan molts dispersos entre els edificis de l'Ajuntament, la Granja Soldevila, la Torre del Rector, el barri de Mogoda i una nau llogada per Mogoda Serveis SAM.

El regidor de la PCCA, Francesc Rodríguez, va recordar que seguint la línia de vot negatiu al pressupost no votaria a favor de la modificació de crèdits.

El portaveu de la CUP, Salvador Alemany, va afirmar que no estaven en contra de l'adquisició de nous espais, però considerava una despesa massa elevada només per un magatzem i va proposar dedicar menys capital i adquirir habitatge social o sòl urbanitzable.

El tinent d'alcaldia Albert Ortiz va anunciar que s'està treballant en les pliques de licitació per a l'adquisició d'aquesta nau.

Ortiz va comentar que l'Equip de Govern considera aquesta actuació urgent perquè cal optimitzar els recursos i va subratllar la inversió de temps dels treballadors municipals en els desplaçaments als diversos magatzems que quedaria eliminada amb un de central.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va remarcar que aquest 1,3 milions d'euros són els fons que havia destinat l'Ajuntament per a la rehabilitació dels blocs 86-87 de Can Folguera i que ara han quedat alliberats perquè la Generalitat i el Ministeri de Foment han aportat les seves subvencions. L'alcaldessa també va puntualitzar que hi ha magatzems actuals que pateixen humitats i on s'han fet malbé material com ara llibres. La modificació de crèdit va ser aprovada amb els vots a favor d'ICV i PSC, el vot en contra de C,s i CUP i l'abstenció d'ERC-MES i PCCA.


Foto: Seu dels Serveis Municipals de Manteniment, Obres i Jardins / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política