hola

 

Isabel Garcia va ser presentada com a cap de llista de Santa Perpètua en Comú en el marc d’un sopar celebrat al Centre Cívic El Vapor el 22 de desembre.

La candidata va agrair la confiança dels militants del partit i va declarar que “ser alcaldessa de Santa Perpètua és un honor i a l’hora una gran responsabilitat. Estic molt il·lusionada i tinc ganes de seguir construint futur, com ho hem fet en aquests darrers anys”. L’acte va ser presentat per Sergi Hernández, responsable d’Organització del partit i actual regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional.

Segons explica la formació en un comunicat, al sopar va assistir Marta Ribas, coordinadora nacional d’ICV i portaveu- adjunt del grup parlamentari de Catalunya en Comú- Podem, així com una representació comarcal encapçalada per Àngels Marcuello i Ramon Capolat, coordinadors vallesans d’ICV.

En el discurs de presentació, Isabel Garcia, es va referir a l’enquesta de satisfacció dels serveis municipals encarregada per l’Ajuntament recentment i va destacar que “a l’enquesta més d’un 80% de la ciutadania respon que està molt satisfeta o satisfeta de viure al nostre poble. Crec que les propostes realitzades durant aquest mandat i l’equip de regidors/es que m’han acompanyat ha permès aquest nivell de satisfacció i que Santa Perpètua destaqui com un municipi dinàmic i innovador del nostre entorn".

La candidata va recordar que el mandat municipal s’ha desenvolupat en una situació política molt enrarida tant a Catalunya com a Espanya, caracteritzada per un ambient de constant incertesa. Malgrat aquesta situació, Isabel Garcia, ha assegurat que “l’acció de govern de Santa Perpètua ha ofert a la ciutadania un projecte de ciutat sòlid i rigorós, amb una orientació clara i un horitzó il·lusionant i d’esperança”.

Finalment, Isabel Garcia va convidar a tots els assistents a participar en l’elaboració del programa electoral i la candidatura que Santa Perpètua en Comú presentarà a les eleccions municipals del proper maig.


Foto: Un moment de l'acte de presentació de la candidata / Santa Perpètua en Comú 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Ciutadans proposa mesures per reforçar la lluita contra l'ocupació il·legal d'habitatges
18 Set 2020 11:30 - RedaccióCiutadans proposa mesures per reforçar la lluita contra l'ocupació il·legal d'habitatges

Ciutadans proposa reforçar el paper i les competències dels ajuntaments en la lluita contra l'ocupació [ ... ]

Política
La Covid-19 marca la celebració de la Diada Nacional de Catalunya
14 Set 2020 12:01 - RedaccióLa Covid-19 marca la celebració de la Diada Nacional de Catalunya

L'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Santa Perpètua va estar marcat per les mesures [ ... ]

Política
L'Ajuntament celebra la Diada Nacional en format reduït a causa de la pandèmia
10 Set 2020 09:55 - RedaccióL'Ajuntament celebra la Diada Nacional en format reduït a causa de la pandèmia

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda commemorarà aquest divendres 11 de setembre la Diada Nacional [ ... ]

Política