hola

Un total d'onze punts conformen l'ordre del dia del Ple Municipal del mes de setembre. Organització i Economia presenta cinc punts on destaca l'aprovació del pla econòmic financer, l'aprovació del Compte General de 2017 i una modificació de crèdits per dotar partides d'Esports, Cultura , Plans Estratègics, Serveis Jurídics, la instal·lació d'un punt de recarrega i la instal·lació i substitució de punts malmesos de l'enllumenat de Nadal.

La Corporació debatrà dos temes relacionats amb territori i sostenibilitat. El primer serà la suspensió de tot tipus de tramitacions i llicències en l’àmbit de l’enllaç entre l’AP7 i la B140 al paratge de Can Sabau. La finalitat és estudiar i redactar un Pla especial en aquest sector. El segon punt de Territori és verificar el text refós per a la Modificació Puntual del Pla General Municipal d'Ordenació de Santa Perpètua de Mogoda per tal de facilitar la implementació de mesures de millora i de seguretat ambiental, alimentària i industrial en edificacions existents en zones industrials d’edificació aïllada (polígons).

El ple de setembre també aprovarà les retribucions del personal i membres de la corporació municipal. L'acord que es presenta és un increment de l'1,5% amb efectes d´1 de gener de 2018 i un increment addicional del 0,25 % amb efectes 1 d'agost de 2018.

Per últim, el Ple ratificarà l’acord de dissolució del Consorci de Turisme del Vallès Occidental aprovat en sessió de 24 de juliol de 2018, en els termes adoptats pel seu Consell General, que tindrà efectes en data 31 de desembre de 2018.

La sessió plenària del mes de setembre començarà a les set de la tarda i es podrà seguir en directe a través del 107.0 FM, online a radio.staperpetua.org i amb imatges amb el facebook de l'emissora municipal @radiosantaperpetua.


Foto: Sala del Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política