hola

La secció d'Esquerra Republicana de Catalunya va presentar aquest dimecres el seu candidat a l'alcaldia de Santa Perpètua, Pol Altayó, en un acte singular que cloïa també la programació Vespres al pati.

Altayó va dinamitzar un tast de cerveses artesanals al qual van assistir una gran quantitat de públic. "Hem volgut fer un acte de presentació diferent barrejant els hobbies del candidat amb alguns dels eixos principals del projecte que tenim per Santa Perpètua".

Pol Altayó va parlar durant la seva presentació de cultura, gent gran, joves, residus i comerç. El candidat va indicar que ERC presenta un projecte de ciutat de les persones i per a les persones sent aquestes el centre d'actuació. Altayó indicava que molts dels projectes que explicaran a la ciutadania ja els han estat impulsant durant aquests anys d'oposició a l'Ajuntament. A la seva presentació va destacar la importància de cultura. "Aquesta ha de ser un pilar del nostre municipi i l'oferta no només ha de venir de les entitats". Per a Altayó la aposta en aquest sentit passa per la construcció d'un teatre auditori a Santa Perpètua.

Un espai pensat per a la gent gran, no només residencial sinó social i cultural; la creació d'un consell de joves que permeti la gestió pròpia del pressupost assignat; la reducció de residus i la reivindicació d'un nou recinte del mercat municipal i parc Municipal van ser algunes de les propostes que va presentar Altayó aquest dimecres.

Aquesta serà la segona vegada que el perpetuenc Pol Altayó es presenti com a alcaldable per ERC. Ja ho va fer a les municipals de 2015 obtenint els millors resultats de la formació al municipi. Per al candidat, de 35 anys, aquests anys d'experiència han de servir per sumar i donar-li sortida per endegar els projectes plantejats.

A la presentació del candidat van assistir el delegat del govern de Barcelona i segon tinent d'alcalde de Sabadell, Juli Fernández; el senador d'ERC Bernat Picornell; l'alcalde de Vacarisses, Toni Mazana; el candidat de Barberà, Pere Pubill i el candidat de Castellar del Vallès, Rafa Homet. L'acte va començar amb un record als presos polítics i exiliats i al perpetuenc Jordi Cuixart.


Foto: Pol Altayó durant l'acte de presentació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política