hola

Sota el nom Llavors de canvi es va celebrar el 7 de juliol una jornada Municipalista d’ICV, en la qual van participar 200 regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses de la formació ecosocialista. Aquest espai tenia per objectiu intercanviar experiències i propostes sobre municipalisme de cara a les eleccions municipals de 2019.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va participar en una taula d’alcaldes i alcaldesses compartint conversa amb els alcaldes de Sant Feliu de Llobregat i de la Sènia, l’alcaldessa de Montcada i Reixac i l’exalcaldessa de Castelldefells. Isabel Garcia va defensar que “cal continuar mantenint les polítiques de resistència des dels ajuntaments. La situació econòmica, la precarietat laboral, els baixos salaris i l’increment del preu de l’habitatge, continuen afectant amplis sectors de la societat”.

Segons informa ICV, en un comunicat, en una segona part de la jornada, Isabel Garcia, el regidor Sergi Hernández i la regidora Sandra Gómez van presentar ponències en el marc de cinc eixos de treball. Isabel Garcia va oferir una ponència en relació a les polítiques de desenvolupament local i innovació, presentant l’experiència perpetuenca en la promoció del vehicle elèctric, amb el CREVE com equipament de referència a Catalunya, la promoció de les tecnologies de la indústria 4.0 i l’experiència acumulada amb el programa Logis (Logística avançada).

Sergi Hernández, regidor de Cooperació i Solidaritat, va presentar el Pla Director de Cooperació i Solidaritat, recentment aprovat pel Ple de l’Ajuntament com a bona pràctica de referència per altres ajuntaments. Per la seva part, Sandra Gómez, regidora de Relacions Ciutadanes va explicar l’experiència del procés de participació ciutadana en la definició del destí de 200.000 euros del Pla d’Inversions vigent. La regidora també ha presentat l’experiència del Consell Infantil Municipal per a decidir el destí de 10.000 euros en inversions.


Foto: Taula d'alcaldes i alcaldesses d'ICV / ICV

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política