hola

Aquest dijous 5 de juliol es reunirà l’assemblea per crear formalment el Comú de Santa Perpètua i ratificar el Grup Motor de la nova formació política a la ciutat, segons ha explicat en un comunicat.

Desprès de la seva assemblea organitzativa, el passat 22 d’abril, Catalunya en Comú s’està constituint arreu del territori i "vol estendre el seu ideari polític basat en els valors de la llibertat, la igualtat i la fraternitat, amb un model econòmic, social, cultural i ambiental que posa la gent en el centre de l’acció política".

La direcció nacional de Catalunya en Comú ha convocat als seus inscrits a Santa Perpètua per al proper dijous 5 de juliol, a les 19,30 hores, al Centre Cívic Vapor.

L’assemblea serà l’inici de la vida política del Comú de Santa Perpètua, decidirà la seva organització i escollirà la direcció local a partir de la proposta del Grup Motor que actualment està formada paritàriament per 10 inscrits (Isabel Garcia, Albert Ortiz, Jaume Garcia, Sergi Hernández, Tamar Zamora, Pepe Sánchez, Ana Bajo, Marçal Solà, Sandra Gómez, Carmen Aguirre).

El Grup Motor escollit liderarà el nou partit local fins la celebració de les properes eleccions municipals de 2019. La formació assenyala que "serà, per tant, l’encarregat de posar en marxa els procediments per escollir la candidatura municipal i el programa electoral que presentarà a la ciutadania".

El Comú de Santa Perpètua, explica que "comptarà d’entrada amb l’experiència municipalista, el projecte de ciutat i la capacitat de govern àmpliament demostrada per les alcaldies i els governs locals liderats per ICV. A partir d’aquest important bagatge, el Comú de Santa Perpètua es proposa anar més enllà i incrementar el nombre d’inscrits/es que participin de la política i del progrés de Santa Perpètua i de Catalunya".


Foto: Isabel Garcia, durant un acte de Catalunya en Comú / Catalunya en Comú

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política