hola

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Santa Perpètua, diverses formacions polítiques i entitats locals organitzen un acte demà dissabte 16 de juny al parc Municipal coincidint amb els vuit mesos de l’empresonament del perpetuenc i president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l’expresident de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ACN), Jordi Sànchez.


L’activitat es desenvoluparà sota el lema Llibertat Presos Polítics - Acte Unitari Contra la Repressió. A les 12 hores, s’han programat parlaments de l’exsecretari general de Podem Catalunya i membre de Som Alternativa, Albano Dante; de la periodista de Diario 16 Beatriz Talegón; i de la diputada d’ERC Jenn Díaz.

A les 14 hores, tindrà lloc un dinar de germanor. L’organització prepararà una arrossada popular. La venda de tiquets anticipats es poden adquirir a un preu de 8 euros (i 6 euros per als infants) al establiments Griñan (Rambla 24), Can Perico (Prat de la Riba 23), Carlin Avinguda de l’Onze de Setembre 28) i Cal Rellotger (avinguda de Barcelona 2). Després del dinar, sobre les 16 hores, intervindrà l’exjutge i advocat Elpidio José Silva.

L'acte coincideix amb el dia de les eleccions a la presidència d'Òmnium Cultural per a la qual l'única candidatura és la de l’actual president, Jordi Cuixart. El procés implica també la renovació de la junta directiva. L’Assemblea General se celebrarà a Barcelona. Abans s'ha pogut votar telemàticament i també presencialment. La candidatura del perpetuenc Jordi Cuixart compta amb la presència de gran part de l’actual Junta. Es reforça el paper de Marcel Mauri De los Rios que passa a ser vicepresident primer i portaveu. Marina Llansana i Joan Vallvé ocuparan les altres dues vicepresidències de l’entitat.

Foto: Acte Cultura contra la repressió d'Òmnium Cultural, a Santa Perpètua / Manel Cuesta

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política