hola

La Corporació Local celebrarà aquesta tarda la sessió ordinària del Ple corresponent al mes d'abril en la qual s'aprovarà de manera inicial l'Agenda Estratègica de Comunicació. L’optimització dels sistemes de comunicació municipals, potenciar el caràcter de servei públic i comunicar per incrementar la confiança i l’autoestima perpetuenca són els objectius de l’Agenda Estratègica de Comunicació.

L’agenda inclou 39 accions i neix de la necessitat de millorar la comunicació institucional de l’Ajuntament en el marc del desplegament de la Línia 5: Ciutat amb projecció i identificació externa del Pla Estratègic Santa Perpètua 2025.

Per a l’elaboració de l’Agenda, l’Ajuntament va contractar l’empresa Iserveis amb el finançament de la Diputació de Barcelona. Durant la redacció, es va dur a terme un taller participatiu sobre la percepció dels mitjans de comunicació en el marc del Consell Municipal de Mitjans de Comunicació celebrat al febrer de 2017, i una segona consulta als representants d’aquest organisme a la sessió del gener de 2018, en la qual els representants també van tenir l’oportunitat de fer les seves aportacions. L’Ajuntament també va obrir entre el 14 de febrer i el 9 de març de 2018 una consulta ciutadana al web municipal per tal que tothom que volgués pogués fer aportacions. Durant el període, només es van recollir les aportacions de dues persones que bàsicament indicaven aspectes que ja estaven recollits al document global, segons ha detallat Comunicació.

Altres punts de l'ordre del dia del Ple d'avui serà l'aprovació del Pla director de Cooperació i Solidaritat 2018-2022 i l'adhesió al projecte Stolpersteine, que són uns petits monuments com llambordes que es posen a la vorera per recordar víctimes del nazisme. També es modificarà l'ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l'ocupació de terrenys de domini públic amb taules i cadires i s'aprovarà les festes locals per a l'any 2019.

Proposicions

Els grups municipals també presenten al Ple quatre proposicions. Una per denunciar l'incompliment del Pacte d'Estat en matèria de Violència de Gènere en el Projecte de Pressupostos de l'Estat 2018 i per reclamar la partida pressupostària compromesa per a les administracions locals destinada a la lluita contra la violència masclista i les polítiques d'igualtat. Una segona de suport a la implementació de la Renda Garantida de Ciutadania. L'Ajuntament de Santa Perpètua reconeixerà el dret social de la ciutadania de morir dignament i treballarà en la divulgació del Document de Voluntats Anticipades, demanarà al Parlament i a la Generalitat simplificar el tràmit del Document de Voluntats Anticipades per tal que es pugui signar davant d'un funcionari municipal. I la quarta proposició és de suport a l'ONG Proactiva Open Arms "per la magnífica tasca que fa salvant vides de persones que cerquen refugi i protecció internacional" i de rebuig a les acusacions contra els seus membre així com la retirada dels càrrecs d'associació criminal i d'afavorir la immigració clandestina.


Foto: Sala de Plens / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Es constitueix la plataforma ciutadana Santa Perpètua Amnistia i Llibertat
18 Set 2020 11:16 - RedaccióEs constitueix la plataforma ciutadana Santa Perpètua Amnistia i Llibertat

Aquesta setmana s’ha constituït a Santa Perpètua el primer nucli local de l’ Associació Amnistia [ ... ]

Política
ERC presenta el full de ruta i llibre 'Tornarem a vèncer i (com ho farem)'
21 Set 2020 17:19 - RedaccióERC presenta el full de ruta i llibre 'Tornarem a vèncer i (com ho farem)'

ERC va presentar el 20 de setembre al pati de la seva seu local, situada a la Rambla, el llibre ‘Tornarem [ ... ]

Política
La Covid-19 marca la celebració de la Diada Nacional de Catalunya
14 Set 2020 12:01 - RedaccióLa Covid-19 marca la celebració de la Diada Nacional de Catalunya

L'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Santa Perpètua va estar marcat per les mesures [ ... ]

Política