hola

ERC ha posat en valor la informació de proximitat i destaca que "disposar d’un mitjà escrit de comunicació que quinzenalment arriba a la ciutadania és un èxit de molta gent, i al mateix temps és una eina de difusió d’informació per a entitats i col·lectius".

La formació, en un comunicat, ha felicitat l'Informatiu pel seu trentè aniversari i a l'equip de professionals que treballen cada dia per informar a tota la ciutadania.

El portaveu de la formació, Pol Altayó, ha explicat que “la informació és un element essencial per a la ciutadania i el seu esperit crític. L’Informatiu s’ha anat adaptant als temps i als canvis de format. Volem agrair i felicitar cada una de les persones que han tingut a veure amb aquests 30 anys d’informació pública, des de la decisió política d’iniciar la publicació a les diferents persones que hi ha treballat de manera rigorosa i professional” i afegeix que “de la mateixa manera volem posar en valor la necessitat de professionalitzar tots i cada un dels àmbits d’aquesta informació pública. L’Informatiu és un mitjà de comunicació municipal i, per això, expliquem de nou que apostem per una direcció escollida per una majoria qualificada del ple en base als mèrits professionals en l’àmbit de la comunicació dels possibles aspirants”. Aquest model de mitjans de comunicació defensat de fa anys per Esquerra Republicana permet un major consens en la direcció d’aquest servei i deixar a criteri professional i periodístic les decisions respecte el tractament de la informació plasmada en un mitjà municipal, segons exposa la formació.

ERC recorda que aquest mes de març del 2018 fa 30 anys que es va publicar la primera edició de l’Informatiu, la publicació municipal d’informació local i que "aquesta va ser una aposta atrevida". Afegeix que l’any 1988, sota l’alcaldia de Pere Bufí, es decideix iniciar una publicació per a fer arribar la informació local als domicilis de la ciutadania. Avui, 30 anys més tard "cal reconèixer aquella aposta i posar en valor la tasca desenvolupada per totes i cada una de les persones que han treballat perquè periòdicament disposem de la capçalera de l’Informatiu a les nostres bústies".


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política