hola

La secció local d'ERC a Santa Perpètua ha expressat en un comunicat de premsa la "manca de democràcia que s'està estenent arreu del l'Estat espanyol".

Per a la formació "la llista de presos polítics va creixent a mesura que passen els dies" i "als noms de Jordi Sànchez, Joaquim Forn, Oriol Junqueras i Jordi Cuixart cal afegir ara el del raper Valtonyc". El 20 de febrer es va fer pública la resolució del Tribunal Suprem que condemna a 3 anys i 6 mesos de presó a l'artista per les lletres de les seves cançons. "Així de trist i així de dur. Vivim en una dictadura", ha manifestat el portaveu del grup Pol Altayó. Altayó afegeix que "la Injustícia espanyola treballa a tota màquina per repressaliar tot aquell pensament polític contrari als interessos de l’estat espanyol. Un dia van ser Sànchez i Cuixart, un altre dia Forn i Junqueras. Ara Valtonyc. Qualsevol dia li tocarà a algú encara més proper".

En el comunicat, ERC indica que la llibertat d’expressió és un element bàsic de la democràcia i que la condemna de 3 anys i 6 mesos de presó per Valtonyc esdevé un atac directe a la cultura, a la cohesió i a la llibertat de cadascú. "Los borbones son ladrones és una frase extreta d’un dels temes que va compondre Valtonyc. Aquesta frase per si sola ja està considerada com un element de presó d’un any segons la sentència. Aquest és el país on vivim. Aquest no és al país que mereixem. La ciutadania de més edat pot confirmar que aquests temps s’assemblen massa a períodes obscurs que mai oblidarem ni perdonarem», indica la nota de premsa que també recorda "la censura de l’obra d’art exposada a la fira ARCO de Madrid on apareixien fotos pixelades dels presos polítics de l’estat espanyol en ple segle XXI i el segrest del llibre Fariña"


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política