hola

 

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua també va aprovar dues proposicions. Per unanimitat, es va decidir instar el Govern de la Generalitat a resoldre els compromisos adquirits per al cofinançament de les escoles bressol municipals.

L'acord inclou la demanda a la Generalitat perquè inclogui en el pressupost de 2018 les consignacions i els fons per regular el finançament no abonat des del curs 2012-2013. L'Ajuntament requerirà el deute més els interessos legals que corresponguin.

Tots els grups municipals, excepte C's que es va abstenir, van aprovar una proposició per a la garantia de suficiència de la revalorització de les pensions per a l'any 2018. L'acord demana la derogació de la llei reguladora del Factor de Sostenibilitat i de l'índex de revalorització del Sistema de Pensions de la Seguretat Social; revalorar per llei les pensions d'acord amb la previsió d'inflació prevista per cada any, amb la corresponent revisió al final de cada any. També aposta per garantir la sostenibilitat del sistema de pensions i exigir al Govern del PP que retorni al Fons de Reserva de les Pensions els 66 mil milions d'euros per situar-lo al nivell de 2011.

Tarifes del taxi 

D'altra banda, el Ple de l'Ajuntament va aprovar ahir l'actualització del Pla estratègic de subvencions, amb el vot favorable dels grups municipals d'ICV, ERC-MES, PSC i C's i l'abstenció de les CUP i la PCCA. La pròrroga del Pla director municipal per la Solidaritat i cooperació fins al mes d'agost i les tarifes de servei d'autotaxi per a aquest any es van aprovar per unanimitat. Les tarifes de taxi estan regulades segons el Conveni de Coordinació Intermunicipal amb els Ajuntaments de La Llagosta, La Garriga, L’Ametlla del Vallès, Lliçà de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Palau-Solità i Plegamans, Parets del Vallès, Polinyà, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Sentmenat i Santa Perpètua de Mogoda per a la prestació conjunta del servei de Taxi. Aquest 2018 no es modifiquen respecte 2017. La baixada de bandera és de 3,35 euros en horari diürn de dilluns a divendres amb un mínim de 6,16 euros i en horari nocturn i festius la baixada de bandera és de 4 euros i el mínim queda fixat en 6,20 euros.


Foto: La Generalitat té un deute d'1,2 milions d'euros amb l'Ajuntament per les escoles bressol / L'Informatiu
--

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política