hola

El portaveu del grup d'Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres a l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Pol Altayó, ha participat en un acte d'ERC del Vallès Occidental en defensa de l'escola catalana.

El regidor, segons explica en un comunicat, ha defensat “l'escola catalana com a garantia de la igualtat d'oportunitats per a totes les i els alumnes, sigui quin sigui el seu origen social, cultural” i ha afirmat que “el poder transformador i integrador de la societat que pot tenir l’educació per crear veritables ciutadans i ciutadanes de la República Catalana.”

La candidatura d’ERC – Catalunya Sí ha celebrat una roda de premsa per explicar que el vot del 21-D també és un vot de defensa de l'escola catalana. El lloc escollit ha estat l’exterior de l’institut públic Montserrat Roig de Terrassa. A l'acte han assistit càrrecs electes d’Esquerra Republicana a diferents municipis de la comarca.

Marc Sanglas, candidat al Parlament de Catalunya pel Vallès Occidental i diputat en l'anterior legislatura, ha començat agraint la tasca dels professionals, "que asseguren un model educatiu d'èxit i al qual ens comprometem a destinar més recursos per facilitar-los la feina". Sanglas ha explicat les principals mesures que Esquerra Republicana-Catalunya Sí inclou en el seu programa electoral en matèria d'educació. El Pacte Nacional per a l'Educació és la proposta principal de la formació i que ha de bastir el projecte educatiu de país, millorant el finançament i la inversió, “com un dels pilars fonamentals de la República catalana i de progrés de tota la ciutadania”.


Foto: Roda de premsa d'ERC / ERC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política