hola

Plataforma Cívica Ciutadans a l'Ajuntament (PCCA) ha condemnat les detencions d'alts càrrecs de la Generalitat de Catalunya així com "l'ocupació de les institucions catalanes". La formació assegura que "l'atac" viscut aquesta setmana és "la suspensió de facto de l'autonomia catalana sense el preceptiu debat polític al Congrés dels Diputats". La PCCA afirma que "els defensors de la suposada legalitat, el PP, un partit corrupte segons la mateixa justícia, estan actuant de manera fraudulenta, fent servir les institucions i mecanismes de l'estat per perseguir idees polítiques. No tan sols estan judialitzant la política sinó que a més ho estan fent de forma il·legal i fraudulenta com l'escorcoll de la seu de la CUP" .

PCCA lamenta i condemna els fets i mostra la seva solidaritat "amb els presos polítics detinguts i afirma que Espanya ha tornat a posar en marxa els TOP (Tribunals d'Ordre Públic).

La formació assenyala que "les catalanes i els catalans tenim dret a decidir el nostre futur, hem de poder decidir si volem tenir o no vinculació amb l'estat espanyol i decidir-ho en pau i llibertat en un procés pactat amb l'estat espanyol i sota el paraigües de NNUU i la UE com ho varen fer a dues democràcies consolidades com són Canadà i el Regne Unit".


Foto: Seu de la PCCA / PCCA

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política