hola

L'Equip de Govern va celebrar una trobada el divendres 14 de juliol amb l’objectiu de realitzar una valoració en l’equador del mandat municipal 2015-2019. A la jornada hi van participar els regidors i regidores que formen part del Govern Local (ICV-E/PSC), els directors/es d’àrea, el gerent de l’empresa pública Mogoda Serveis i els assessors d’alcaldia.


L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va expressar la seva satisfacció perquè el 80% de les accions que formen part del Pla de Mandat del Govern Local estan realitzades o en marxa. El Pla de Mandat suposa el compromís del govern amb la ciutadania per al període 2015-2019. “La valoració que fem com a govern d’aquests dos anys de mandat és positiva. Som un govern cohesionat i amb un model de ciutat per a Santa Perpètua que s’està desenvolupant a bon ritme”, ha declarat l’alcaldessa. Per la seva banda, el tinent d’alcaldia, regidor d’Educació, mobilitat i transport, i portaveu del grup municipal del PSC, Antonio Egea, ha destacat que “del repàs realitzat per cada regidoria es desprèn que s’ha fet molta feina, fins i tot més enllà de les mesures contemplades al Pla de Mandat”.

El govern local conclou que l’acció política del govern gira a l’entorn de les prioritats marcades a l’inici del mandat: l’atenció a les persones i a les famílies que més estan patint els efectes de la crisi econòmica; l’impuls de tot allò relacionat amb la promoció econòmica de la ciutat i la formació de la ciutadania; i el bon govern, amb una gestió dels recursos públics acurada, responsable i transparent. Tant Isabel Garcia com Antonio Egea han coincidit en destacar que “aquest equip de govern treballa en comú, amb ganes i molta il·lusió al servei de la ciutadania i desenvolupant un projecte de ciutat compartit per una majoria molt àmplia”.


Foto: Membres de l’Equip de Govern, directors d'àrea i assessors / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política