hola

L’Assemblea d’ICV Santa Perpètua, celebrada el 23 de gener, ha decidit fer una crida a la ciutadania perpetuenca per a que s’impliqui en la construcció del nou espai polític “Un País en Comú” que arrenca el diumenge 29 de gener. Qualsevol persona pot inscriure’s en el web unpaisencomu.cat per a participar.

ICV de Santa Perpètua també s’ofereix per a canalitzar les inscripcions a aquelles persones que ho desitgin, apropant-se a la seva seu, segons destaca la formació en un comunicat.

Isabel Garcia, coordinadora local d’ICV considera molt important aconseguir la màxima participació de la ciutadania "perquè després de la indignació arriben la proposta i la il·lusió, les ganes de canviar-ho tot. Arriba el moment de construir un futur, un país en comú i Santa Perpètua ha d’estar molt present perquè té molt a dir".

Per la seva part, Albert Ortiz, coordinador local d’ICV, convida a llegir el manifest i a difondre-ho entre la ciutadania i ressalta les següents paraules del mateix: “Entre les retallades, la corrupció i la recentralització naixia la possibilitat d’una majoria renovada, filla d'un nou temps alhora que hereva de la millor tradició de les esquerres, el catalanisme popular, com també del feminisme, l’ecologisme i el republicanisme de la nostra terra”.

La formació recorda que el nou espai polític parteix de la confluència de partits polítics com ICV, EUiA, Equo o Barcelona en Comú i moviments socials.

El proper diumenge 29 de gener es presenten, en un acte públic a les Cotxeres de Sants de Barcelona, les ponències zero del nou espai polític que seran la base del procés participatiu que s’inicia arreu del país. L’acte porta per lema “Fem un pas endavant perquè ningú no es quedi enrere”.


Foto: Assembela d'ICV celebrada aquest dilluns 23 de gener / ICV 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política