hola

Visita del delegat del Govern

El delegat del govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha realitzat aquest matí una visita institucional a Santa Perpètua de Mogoda on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa, Isabel Garcia i altres membres del consistori.

Escobar s'ha interessat pels diferents projectes que reclama l'Ajuntament de Santa Perpètua com l’Estació Intermodal de Mercaderies de la Llagosta, la connexió de les línies R3 i R8 i l'estació central a la Granja Soldevila, l'escola-institut Els Aigüerols i el pla d'usos del Castell de Can Taió amb l'objectiu d'acollir un Centre de Recursos per a Discapacitats, entre d'altres.

Escobar ha explicat que ha visitat Santa Perpètua per fer un seguiment dels projectes i necessitats de l'Ajuntament i que la delegació del Govern serà el canal entre les demandes del municipi i el Govern de la Generalitat. El delegat ha manifestat que la reunió ha estat de les més profitoses del prop del centenar que ha realitzat fins ara i ha destacat que Santa Perpètua "és una ciutat que ha dedicat molts esforços en la protecció de les persones durant aquests anys de crisi econòmica així com en la formació". A més, també ha valorat la visió del territori i la seva preocupació de com quedarà la Central Intermodal de la Llagosta. Escobar s'ha compromès a realitzat un seguiment acurat de les reivindicacions de Santa Perpètua i posar-les a les taules de les diferents conselleries que en funció del seu pressupost i prioritats decidirà sobre les actuacions.

Després de compartir els diferents projectes del consistori així com les demandes, el delegat ha signat el llibre d’honor i, acompanyat per l’alcaldessa, i els regidors d'Urbanisme, Joan Alcàntara i d'Educació, Antonio Egea, han fet un recorregut per la Granja Soldevila, el Centre de Desenvolupament Local i el CREVE (Centre de Recursos del Vehicle Elèctric.


Foto: El delegat del govern amb la delegació municipal davant del CREVE / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política