hola

Vapor

El Ple de la Corporació debat avui en una sessió extraordinària el Pla d’Inversions 2016-2019 que té una dotació pressupostària de més de 9,5 milions d'euros. La proposta, segons fonts de l'equip de govern, està basada en l’estratègia prioritària del govern municipal de lluita contra els efectes de la crisi: foment de l’ocupació, l’atenció a les persones i millorar l’eficiència de l’administració local. El programa s'executarà amb gairebé 5,5 milions d'euros de recursos propis i de poc més de 4 milions de recursos externs.


Una de les partides amb major dotació econòmica és la rehabilitació de la nau gran d'El Vapor amb 2, 9 milions d'euros. La intervenció pretén recuperar les seves instal·lacions per l’activitat sòcio-cultural i per l’acolliment d’un projecte museístic basat en la recuperació de la memòria de l’activitat productiva del municipi.

El Pla d'inversions també contempla una partida de 300.000 euros per impulsar un procés participatiu obert a tota la ciutadania. Segons fonts municipals aquest procés s’haurà de reglamentar per a garantir la participació de les persones que vulguin formar part, mitjançant inscripció prèvia, per a decidir el destí inversor de la dotació pressupostària assenyalada.

El Pla d'inversions inclou partides per a plans d'ocupació, millora de l'accessibilitat, reposició de mobiliari urbà i jocs infantils, millora de la qualitat ambiental i la sostenibilitat, rehabilitació d'edificis, suport comerç local, millora equipaments esportius i dels polígons industrials, entre d'altres actuacions.

El Ple extraordinari començarà a les 19 hores a la sala de plens de l'Ajuntament. Ràdio Santa Perpètua emetrà en directe la sessió.


Foto: La rehabilitació de la nau gran d'El Vapor és una de les actuacions / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política