hola

Egea, Rodríguez i Valenzuela

El segon tinent d'alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Via Pública i Mobilitat i Transports de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Víctor Rodríguez, ha anunciat aquest matí la seva intenció de renunciar al càrrec “per motius de salut”. Rodríguez, portaveu del grup municipal socialista, també ha manifestat la renúncia a l'acta de regidor, que es farà efectiva al proper Ple de la Corporació, que tindrà lloc el 26 de maig.

Víctor Rodríguez ha reconegut que “no ha estat una decisió fàcil de prendre, però resulta la més beneficiosa per a mi i per què la bona gestió que s'està exercint des de l'equip de govern no es vegi perjudicada”.

El regidor també ha assegurat que manté el seu “compromís amb el meu partit i els meus i companys i companyes, amb gratitud per les oportunitats que m'han ofert durant aquests anys” i ha afegit que resta “a la seva disposició perquè puguin comptar amb mi en tot allò que estimin oportú”.

La renúncia de Víctor Rodríguez propiciarà la incorporació al grup municipal socialista de José Antonio Herrera, que va ocupar el lloc número 6 a les llistes que el PSC de Santa Perpètua va presentar a les passades eleccions municipals, segons ha manifestat el regidor.

Víctor Rodríguez ha estat regidor de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, des de l'any 2011, quan va accedir a la Corporació com a regidor socialista a l'oposició. Des del juny de 2015 ha ostentat les responsabilitats de tercer tinent d'alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Via Pública i Mobilitat i Transports a l'Ajuntament i ha estat portaveu del grup municipal socialista.

 

Foto: Egea, Rodríguez i Valenzuela / L'Informatiu  



--

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política